Prati nas

Stil i ljepota

Prije i poslije

Šminker uredio svoju 86-godišnju baku i napravio od nje pravu senzaciju: ‘Prelijepa je!’

Mladi vizažist iz Srbije je svoju 86-godišnju baku Miloratku tako uredio da bi joj na izgledu mogle pozavidjeti i holivudske dive.

Objavljeno

|

Kako našminkati baku?
foto: Aleksandar Dramićanin/Instagram

Svi ti slavni ljudi koje gledamo na televiziji i u modnim magazinima, ne bi ni izbliza izgledali tako dobro da prije toga nisu prošli kroz vješte ruke šminkera. A jedan takav je Aleksandar Dramićanin, mladi vizažist iz Srbije, koji je na vrlo neobičan način odlučio pokazati koliko je vješt u svome poslu.

Naime, on je svoju 86-godišnju baku Miloratku tako uredio da bi joj na izgledu mogle pozavidjeti i holivudske dive. “Ja nju transformiram od kad znam za sebe, ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelijepa i oduvijek mi je inspiracija”, kaže Aleksandar.

Iako ju je i prije šminkao, posljednji pokušaj bio je toliko uspješan da su fotografije prije i poslije koje je objavio na svojem Instagram profilu, prenijeli svi mediji iz regije.

“Ona ima 86 godina, starija je i nije uopće u svemu tome, ali je ipak pristala na fotkanje. Uspijevam s nagovaranjem, to je moja baka, pa je tako nešto najmanji problem, ali nije ona mene baš ozbiljno shvatila, mislim da uopće nije svjesna koliko to meni znači”, kazao je Aleksandar. “Stvarno je prelijepa žena, ima divne plave oči i lijepo lice, svi su oduševljeni.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.