Prati nas

Show

Armagedonona

Let 3 je senzacionalnim nastupom pomeo konkurenciju na Dori: Samo mir i ljubav!

Što se ovog neukrotivog riječkog benda tiče, spektakl je počeo tjednima ranije nizom objava na društvenim mrežama, a da misle ozbiljno pokazali su i uoči same Dore.

Objavljeno

|

Let 3 pobijedio na Dori
Let 3 (screenshot: HRT)

Let 3 pobjednik je Dore 2023. Predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji koja će se održati u Liverpoolu, u Engleskoj. Izbor je održan u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Pjesma ‘Mama ŠČ!’ je pobijedila zbrojem glasova stručnoga žirija te gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije, a bila je prva i po glasovima žirija (104 boda) i po glasovima publike (174 boda), osvojila je ukupno 279 bodova. Prestižnu statuu Dore, rad umjetnika Ivice Propadala Let 3 je na pozornici uručila prošlogodišnja pobjednica Dore Mia Dimšić.

Što se ovog neukrotivog riječkog benda tiče, spektakl je počeo tjednima ranije nizom objava na društvenim mrežama, a da misle ozbiljno pokazali su i uoči same Dore. Naime, do crvenog tepiha dovezli su se na pravom pravcatom zelenom traktoru. Na njemu je svjetlima bilo ispisano “ŠČ”.

Damir Martinović-Mrle naglasio je kako pobjedu nije očekivao. Kako javlja HTV, istaknuo je da su iza sebe imali cijeli tim ljudi koji im je pomogao da dođu do pobjede. U bendu su svjesni da ih čeka puno posla kako bi Hrvatsku što bolje predstavili na Eurosongu u Liverpoolu.

Cijeli nastup su, kažu, pomno promislili no sada moraju prespavati kako bi mogli ocijeniti što su napravi. Naglašvaju da će dobro promisliti o svom nastupu u Liverpoolu, jer žele ostaviti što bolji dojam. Pobjedu posvećuju miru i ljubavi.  Pobjednički nastup pogledajte u priloženom videu.

Let 3, Dora 2023.
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.