Prati nas

Show

Armagedonona

Šokirana Ksenija Urličić o pobjedi Leta 3: ‘Neka nam se dragi Bog smiluje, gotovi smo!’

Televizijska urednica koju mnogi zovu i mamom Dore, glazbeni spektakl je gledala iz publike. Ovogodšnji pobjednici nisu joj najbolje sjeli.

Objavljeno

|

Ksenija Urličić (screenshot: Youtube/EurosongHR)

Televizijska urednica u mirovini Ksenija Urlićić i ove je godina komentirala pobjednika Dore. Urličić je, podsjetimo se, godinama bila glavno ime zabavnog programa Hrvatske televizije te se smatra jednom od najkompetentnijih osoba u Hrvatskoj kada je riječ o Eurosongu.

“Mislim da su previše ekscesni, da idu na provokaciju pod svaku cijenu, što nije dobro. Gotovo je! Neka nam dragi Bog pomogne. A imali smo Eni, Detour, Splitterse…” kazala je za Jutarnji list Urličić nakon što je Let 3 pobijedio voljom stručnog žirija i publike.

Podsjetimo, Urličić je nedavno komentirala i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića. “Mislim da Plenković sjajno vodi ovu hrvatsku državu. A on bi trebao biti HDZ. Ja osobno njemu ne vidim zamjenu. On je jedan elokventan, mudar, staložen čovjek. I osim toga vrlo je naočit, a to nije nebitno. Znate, on je vrlo zgodan muškarac. Kada se on negdje pojavi sigurno je drugačije nego kada dođe neki neugledan čovjek”, kazala je o hrvatskom premijeru.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.