Prati nas

Show

Nesretna u ljubavi

Alka Vuica: ‘Odmah bih se udala za prvu ljubav, ali oženjen je. Zatitram kad ga vidim!’

‘Nikada prevaru ne treba priznati, pogotovo ako nije bitna. Smatram da istina nije dobra ako će nekoga povrijediti’, kaže Alka.

Objavljeno

|

Kad je rođena Alka Vuica?
Alka Vuica (screenshot: Ženska posada, Hit records)

Svi muškarci u koje je bila zaljubljena – slomili su joj srce. Tako je to sumirala glazbenica i pjesnikinja Alka Vuica (61) u programu radija Happy FM.

“Možda je to bila moja karma, da nemam sretnu ljubav kako bi mogla napisati sve ove pjesme, možda je Bog tako odlučio za mene, možda sam ja kriva, možda sam previše htjela, previše tražila, nemam pojma”, kazala je Alka.

S današnjim odmakom, objasnila je, neke bi stvari napravila drugačije. “Recimo odmah bi se udala za svoju prvu ljubav iz školskih dana, jednog Porečana. Dan danas kad ga vidim zatitram. On o tome pojma nema. Oženjen je i ima skoro već i unuke, dobri smo frendovi”, rekla je uz napomenu da nije hrabra kad su u pitanju muškarci.

“S njima sam uvijek sramežljiva. Kad su frajeri u pitanju onda sam staromodna. Zagovarateljica istine, ali ne pod svaku cijenu. Nikada prevaru ne treba priznati, pogotovo ako nije bitna. Smatram da istina nije dobra ako će nekoga povrijediti. Zašto ćeš priznavati prevaru, da nekoga povrijediš? Ja ne bih priznala niti bih htjela da meni netko prizna”, istaknula je.

Alka Vuica ft. Frano Lasić – Ti ne znaš voditi ljubav
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.