Prati nas

Show

Komplikacije

Stavrosu nije dobro, prebačen je u drugu bolnicu. ‘Zakompliciralo se’

Odmah su mi rekli da misle da se ne radi o nečem bezazlenom, ali mi je u prvi trenutak bio šok kada su mi kazali da imam rak kostiju, kazao je. Najnovije informacije kažu da su se dogodile komplikacije s plućima.

Objavljeno

|

Preminuo Jasmin Stavros
Jasmin Stavros (screenshot: Croatia Records/Youtube)

Pjevač Jasmin Stavros (68) sredinom tjedna prebačen je u kliniku za plućne bolesti Jordanovac zbog komplikacija s plućima, piše 24 sata. Tu im je vijest potvrdio prof. Fedor Šantek, specijalist radioterapije i onkologije sa zagrebačkog KBC Rebro, gdje je pjevač primao terapije zračenja.

“Istina je da je pacijent prebačen na Jordanovac zbog nastalih komplikacija. O kakvim je komplikacijama riječ, ne mogu govoriti, rekao je prof. Šantek za 24 sata“, koji neslužbeno saznaje iz bolničkih krugova da mu se stanje gotovo preko noći zakompliciralo te da ima dren u plućima.

“Danima me mučila bol u želucu, ustanovilo se da imam čir na dvanaestercu, koji su mi doktori u bolnici u Karlovcu hitno operirali. Tamo sam ležao skoro dva tjedna i onda sam došao doma. Međutim, bol nije prestajala pa sam već dan kasnije završio u Vinogradskoj bolnici, gdje su me stavili na sve moguće pretrage. Odmah su mi rekli da misle da se ne radi o nečem bezazlenom, ali mi je u prvi trenutak bio šok kada su mi kazali da imam rak kostiju”, kazao je Stavros u ožujku za Jutarnji list.

“Vjerujem da će Bog to sve posložiti”, izjavio je za Novu TV popularni pjevač koji ni u najtežim trenucima ne gubi nadu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.