Prati nas

Show

Otkrila je tajnu

Salma Hayek (56) nestvarno dobar izgled duguje jednom priprostom jelu

Lijepa Salma je više puta kazala kako nikada nije koristila botoks te da ne nema neke naporne režime vježbanja. Kazala je da je šetanje pasa njezina verzija vježbanja.

Objavljeno

|

Tajna izgleda Salme Hayek
Salma Hayek (foto: Salma Hayek/Instagram)

Vremena se mijenjaju i teror mladosti polako popušta, pa danas više nije rijetkost vidjeti ženu u zrelim godinama na modnoj pisti ili kao glavnu zvijezdu nekog modnog editorijala.

Doista, žena u pedesetima može biti pravo oličenje ženstvenosti, a Salma Hayek je najbolji dokaz za to. Jedna od posljednjih objava holivudske zvijezde u kojoj se pohvalila svojim nevjerojatnim tijelom postala je veliki hit i nikoga nije ostavila ravnodušnim. Također, mnogi su poželjeli doznati koja je tajna iza njezinog izgleda i ljepote koja prkosi godinama.

Zvijezda je na Instagramu, na kojem je prati više od 24 milijuna obožavatelja, podijelila niz fotografija na kojima se vidi kako izlazi iz mora i penje se na brod. “Svaki put kad se želim osjećati obnovljeno, skočim u more”, napisala je. Salma je na sebi imala dvodijelni jarko žuti kupaći kostim koji je savršeno isticao njezin uzak struk, zategnute ruke i preplanulo tijelo.

Obožavatelji su brzo pohvalili 56-godišnjakinju i njenu objavu zasuli s više od dva milijuna lajkova i preko 16 tisuća komentara. “Izgledati ovako dobro u 50-ima trebalo bi biti protuzakonito”, napisala je jedna pratiteljica, dok je druga primijetila: “Pomislila sam da je ovo stara fotografija.”

No koja je tajna ovako dobrog izgleda Salme Hayek? Osim genetike, naravno? Prije nekoliko godina, Salma je otkrila da svaki dan popije jednu šalicu juhe od kostiju za koju kaže da je “jako dobra za održavanje mladolikog izgleda.” Iako je Salma priznala da je taj napitak “pomalo odvratan”, dodala je da to voli raditi zbog svih dobrobiti koje joj donosi.

“Uzmete hrpu goveđih kostiju i polako ih kuhate i po nekoliko sati. Svemu dodate žlicu jabučnog octa”, objasnila je Hayek i kazala kako takva juha – iako je ona zove napitkom – “pomaže u restrukturiranju tkiva kože, kose i noktiju”.

Lijepa Salma je više puta kazala kako nikada nije koristila botoks te da ne nema neke naporne režime vježbanja. Kazala je da je šetanje pasa njezina “verzija vježbanja”. Osim toga, Salma je obožavateljica tzv. “restorativne joge” te nastoji “čitav dan držati svoje tijelo uspravno tako da su joj svi mišići aktivni”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.