Prati nas

Show

Što to uopće znači?

Jennifer Aniston: ‘Poludim kad kažu da ‘izgledam dobro za svoje godine’!

Glumica je poznata po svojoj izvrsnoj formi, a sada je otkrila i kako je postiže.

Objavljeno

|

Jennifer Aniston obožava fiskulturu i ne podnosi ageizam.
Jennifer Aniston (screenshot: Youtube)

Jennifer Aniston izgleda sjajno. Točka. Nipošto: “Jennifer Aniston izgleda sjajno – za svoje godine.” Ona izgleda sjajno i to je to.

“Strašno me to uzrujava”, kazala je u intervjuu koji je početkom ovog tjedna dala za magazin Vogue. “Zašto jednostavno ne možeš reći: ‘Izgledaš sjajno’? Zašto moramo imate te neke dodatke poput ‘Pa, u toj ste dobi, pa za svoje godine…’? Ne znam uopće ni što to znači.”

No to što Jennifer izgleda sjajno, nipošto nije bilo besplatno. Jen je ovakav izgled zaradila napornim treninzima tijekom kojih se znala i ozbiljno ozlijediti. Naime, u intervjuu je otkrila je da je krajem 2020. pretrpjela tešku ozljedu leđa zbog jednog “stvarno teškog treninga”.

Uništila je leđa

“Pokušala sam ustati i nisam mogla”, rekla je. “Doslovno sam pala na pod i na kraju sam morala otići na magnetsku rezonancu. Tamo su mi rekli da mi je iskočio disk 9 mm, što je stvarno puno. Dakle, cijeli moj način treniranja se morao promijeniti.”

Ranije ovog tjedna, Jennifer Aniston objavila je da se udružila s Pvolveom, tvrtkom za funkcionalni fitnes koja je poznata po svojoj opremi za vježbanje.

“Službeno sam dio obitelji @pvolve”, napisala je Jennifer na Instagramu uz video u kojem vježba. “Jako smo ponosni i dajemo punu podršku našoj osnivačici i nevjerojatno talentiranoj trenerici. Ovo je jedan od mojih omiljenih treninga… Zahvalna sam timu i uzbuđena zbog onoga što je pred nama.” 54-godišnja Jen kazala je kako je njezin stav prema vježbanju “apsolutno evoluirao tijekom godina”.

Izgorjela je

“Morala sam ponovno istrenirati svoj mozak”, rekla je. “Nekada je bilo samo: ‘udri, udri, udri’! Morala sam odraditi 45 minuta do sat vremena kardio vježbi – inače kao da nisam ni vježbala. No tako ne samo da opterećujete svoje tijelo, već i izgarate – a tko to uopće želi?” dodala je. Kazala je da je njezin raniji, nezdrav odnos s fitnesom rezultirao time da je potpuno “izgorjela”.

“Ako razmišljate na način da morate odraditi 45 minuta kardio vježbi ili to neće biti dobra vježba – to je zastrašujuće. A ja sam vjerovala u to jako dugo. No izgorjela sam i slomila svoje tijelo.”

Jennifer je otkrila i da joj je njezin terapeut na kraju dao fizičku lutku Barbie na kojoj su bile označene ozljede koje je zadobila od pretjeranog vježbanja. “Bila je sva prekrivena kinesio trakom”, rekla je i pojasnila da je svrha toga bila “pokazati svaku ozljedu koju sam imala u posljednjih 15 godina”.

Jennifer je na kraju kazala i kako je sada puno boljeg raspoloženja i u boljoj fizičkoj formi nego što je bila u svojim 20-ima. “Osjećam se bolje u glavi, u tijelu i duhu. Sada mi je sve 100 posto bolje”, zaključila je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.