Prati nas

Vijesti

"Stručnjak"

Marin Miletić prije četiri dana o najavi oluja: Šire paniku i strah!

Do ovog trenutka Marin Miletić još nije komentirao svoje ranije navode niti se ispričao obiteljima poginulih.

Objavljeno

|

aborski zastupnici, uključujući Marin Miletić iz Mosta, skupljaju donacije za predizbornu kampanju. Marin Miletić, poznat po svojim teorijama urote u Saboru RH, prikupio je 27.000 kuna u samo dva dana putem društvenih mreža. Donacije dolaze od različitih ljudi, uključujući umirovljenike, studente, pčelare, stočare i sportaše. Miletić potiče podršku i poziva na sudjelovanje u kampanji.
Marin Miletić (screenshot: Youtube)

Samo nekoliko dana prije razorne oluje koja je poharala Zagreb te odnijela ukupno tri života u metropoli i Novoj Gradiški, saborski zastupnik Mosta Marin Miletić oštro se obrušio na meteorologe i medije koji su upozoravali na dolazak takozvanih superoluja. U maniri najzagriženijih teoretičara urote i poricatelja klimatskih promjena, Miletić ih je putem Twittera prozvao za širenje straha i panike.

“Jutarnji list kaže da nam dolaze superćelijske oluje snage atomske bombe. U nadnaslov stavljaju crvenim slovima DRAMATIČNA PROGNOZA. Ekipa opet plaši ljude. Šire paniku i strah. To su svjesno i namjerno činili tijekom plandemije. Sada okreću priču prema strašnim olujama radi klimatskih promjena. Što mislite, kada će doći trenutak da nam ovi opskurni ljudi ne pokušaju nametnuti 15′ gradove i klimatske lockdowne za spas planete?”, stoji u objavi od 16. rujna.

“Opet novi projekti, nove akcije gospodara sjena i obmana. Panika i širenje straha. Kad će preporučiti klimatski lockdown? Dno dna”, stoji u drugom tvitu objavljenom istog dana.

“Oh, ovo nije ostarjelo dobro” ili “Ovo je ostarjelo poput mlijeka”, komentirala je nakon razorne oluje Miletićeve tlapnje Twitter zajednica. “Mogu li danas dobiti komentar ove izjave?” zamolila je u replici HRT-ova novinarka Maja Sever. Do ovog trenutka Marin Miletić nije komentirao svoje ranije navode niti se ispričao obiteljima poginulih.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.