Prati nas

Vijesti

Zašto su dizali?

Konzum: ‘Spuštamo cijene. Manja inflacija je bolja i za naše radnike’

Trgovački lanci podržali su inicijativu Vlade RH za snižavanjem cijena. Čini se da je najkonkretniju podršku, za sada, najavio Konzum.

Objavljeno

|

Konzum snižava cijene
scr: Konzim/Youtube

U Vladi je održan sastanak premijera Andreja Plenkovića i pet ministara s predstavnicima trgovačkih lanaca vezano uz inicijativu da se cijene određenih artikala vrate na razinu od kraja prošle godine.

Glavni izvršni direktor Fortenova grupe Fabris Peruško izjavio je nakon sastanka da će Konzum u sklopu inicijative za smanjenjem cijene iz potrošačke košarice, od petka krenuti s akcijama i snižavanjem cijena.

“Imali smo konstruktivan razgovor s Vladom, koja će sutra izaći s novim mjerama. Mi kao Fortenova i Konzum, zajedno s našim proizvodnim kompanijama dali smo obećanje da ćemo odraditi sve što je u našem interesu da pomognemo u smanjenju inflacije u RH”, kazao je Peruško.

“Mi ćemo već od petka krenuti s određenim akcijama na nekih 360 proizvoda + 1000, sa kojima ćemo ići s manjim cijenama, rekao je Peruško. Dodao je da je cilj i njima i kompaniji da inflacija u RH bude manja jer, kako je rekao, to je bolje i za kupce i Fortenovine radnike.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.