Prati nas

Show

Snažna poruka

Vesna poručila mrziteljima: ‘Živim! Razgulite, ne kvarite mi dan’

Vesna, kandidatkinja iz showa ‘Ljubav je na selu’, jasno je izrazila svoju želju za slobodom i smijehom, bez obzira na broj svijeća na rođendanskoj torti. Otkrijte kako se Vesna suočava s predrasudama i živi život bez zadrške.

Objavljeno

|

vesna Vuković, kandidatkinja iz agro showa Ljubav je na selu, ne pristaje na društveno nametnuto ponašanje. Za nju su godine samo broj, a život je jedan i valja ga iskoristiti!
Vesna Vuković (scr: RTL)

RTL-ova zvijezda i veteranka emisije ‘Ljubav je na selu’, Vesna Vuković (52) iz Varaždina, poslala je poruku kritičarima koji smatraju da se pred kamerama ne ponaša u skladu sa svojim godinama.

“Kad ćeš živjeti, ako ne sada? Slušam priče kako moraš biti dosljedan svojim godinama. Kakve to veze ima ako živimo uz smijeh i zezanciju? Znači, šuti i čekaj sudnji dan. Malo sutra!, napisala je Vesna na Facebooku.

“Hoću da se smijem, da se šalim, da psujem i plačem, hoću da me čuju, da sam živa, da vrištim i kokodačem ako mi je ćejf! A vi kojima godine znače nešto, slobodno razgulite i ne kvarite mi dan!” zaključila je razigrana Vesna koja se našla na udaru kritika nakon što je uzavrelom bazenu pokazala grudi farmeru Ivanu Detkoviću (30) iz Gušća.

Podsjetimo, Vesna je bila u braku 25 godina te ima troje djece i troje unučadi. Bivšem mužu je oprostila prevaru i njeguje s njim prijateljske odnose. Dapače, kaže da joj je potpora.

“Najveća su mi podrška moja djeca i bivši suprug bez obzira na to kako to nekima zvučalo – prije svega sam čovjek i oprostila bih i najgorem neprijatelju, a ne njemu. Što je bilo, bilo je, život ide dalje i njemu želim ono najvažnije – zdravlje, da uspije u borbi s teškom bolešću s kojom se već dvije godine bori”, izjavila je u svibnju za 24 sata.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.