Prati nas

Vijesti

Neka odgovaraju

Banja Luka: Nasilnici s društvenih mreža u smrt su otjerali još jednu žrtvu

Obitelj želi objaviti i tko je sve nesretnoj ženi slao uvredljive poruke.

Objavljeno

|

Umirovljenica ukrala epilator
foto: Gerd Altmann/Pixabay

Banjalučko Okružno javno tužiteljstvo obaviješteno je da je D.M. iz Banje Luke, koja je nedavno snimljena kako vrši nuždu na javnom mjestu, počinila samoubojstvo. Hoće li itko odgovarati zbog snimanja i objave kontroverznog videa, za sada nije poznato.

U Tužiteljstvu za ATV kažu da ih je policija 5. studenog obavijestila da je D.M. izvršila samoubojstvo. “Kako u konkretnom slučaju nije bilo elemenata kaznenog djela tužitelj je naložio policijskim službenicima PU Banja Luka, da obave očevid na mjestu događaja uz nazočnost dežurnog mrtvozornika. Tužiteljstvo za sada nije primilo izvještaj o smrti navedene osobe”, navode. Dodaju da će, nakon što im izvještaj bude dostavljen, odlučiti o daljnjim koracima.

”Kada primimo izvještaj utvrdit će se sve činjenice i okolnosti, kao i to postoje li elementi nekog od kaznenih djela predviđenih Krivičnim zakonikom Republike Srpske”, navode u Tužiteljstvu.

Podsjetimo, nakon što je sporna snimka objavljena na društvenoj mreži ”X”, korisnici su D.M. verbalno linčovali. Obitelj žene za ATV rekla je da su pokrenuli sve kako bi se pronašla osoba koja ju je neovlašteno snimala i eksploatirala snimku društvenim mrežama. Također, obitelj želi objaviti i tko je sve nesretnoj ženi slao uvredljive poruke.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.