Prati nas

Mozaik

Sva lica ljubavi

Muškarac oženio punicu, sretni punac organizirao svadbu

Obraćajući se novinarima, punac Darve rekao je da je sretan zbog mladenaca. Dodaje da je blagoslovio ovaj brak te je čak organizirao i službeno vjenčanje pred matičarom.

Objavljeno

|

Otac dvoje djece prešao granice tradicije i ljubavi. Lokalni mediji izvještavaju o nevjerojatnoj ljubavnoj priči.
scr: Neo Politico/X

Muškarac iz indijskog Bihara uzeo je svoju punicu za suprugu nakon što je njihovu aferu otkrio sam punac. Prema pisanju lokalnih medija, par je, nakon tradicionalnog vjenčanja, sklopio brak pred matičarem.

Otac dvoje djece, Sikandar Yadav (45), preselio se kod punice i punca nakon smrti supruge. Tijekom tog razdoblja on i njegova punica, Geeta Devi (55), razvili su duboke i romantične osjećaje praćene strašću. Kad je njen suprug Darve primijetio bliskost punice i zeta, postao je sumnjičav. Na koncu ih je uhvatio “s prstima u pekmezu”.

Darve nije gubio vrijeme pa je ovu nekonvencionalnu ljubavnu priču iznio pred seosko vijeće kojem je Yadav otvoreno priznao ljubav koju gaji prema majci svoje pokojne supruge.

Oglas

U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, vidi se kako Yadav tijekom tradicionalne ceremonije uzima za suprugu svoju punicu. Na videu se vidi da seljani bodre bračni par i kamerom snimaju ovo neobično vjenčanje.

Obraćajući se novinarima, punac Darve je rekao da je sretan zbog mladenaca. Dodaje da je blagoslovio ovaj brak te je čak organizirao i službeno vjenčanje pred matičarom.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.