Prati nas

Mozaik

Zapisano u zvijezdama

Horoskop: Vodenjaci će biti nestašni, smiješi im se zanimljivo ljeto

Srpanj vodenjacima donosi pregršt novih iskustava i prilika za uzbuđenje. Bez obzira na to jeste li potpuno u mirovini ili još uvijek radite na pola radnog vremena, zvijezde su vam naklonjene u mnogim aspektima vašeg života. U nastavku pročitajte što vas čeka u periodu od 8. srpnja do 8. kolovoza.

Objavljeno

|

Ljetni mjeseci donose prilike za avanture, ali budite diskretni. Prikupljajte vitamin D s oprezom, održavajte odnose s obitelji i budite oprezni na poslu.
ilustracija: S. Bura/dl

Ljubav: Ljetni mjeseci donose neodoljive prilike za male avanture koje će začiniti vašu svakodnevicu. Osjećat ćete se mlado i spremno za nove doživljaje. Međutim, budite oprezni – vaša supruga ili suprug ne smiju ništa posumnjati! Diskrecija je ključna, a osim toga, ne zaboravite na zaštitu. Možda više ne morate brinuti o trudnoći, ali mnoge bolesti i dalje vrebaju iz prikrajka.

Zdravlje: Srpanj je idealan za prikupljanje vitamina D. Ipak, upijajte sunčeve zrake s oprezom – u hladu. Obavezno koristite zaštitni faktor. Koža vam je sada osjetljivija nego ikad, pa nemojte riskirati opekline ili druge probleme. Također, održavajte hidrataciju i pazite na prehranu kako biste ostali vitalni i puni energije. Jer, kako smo već naveli, ljubavni život mogao bi vam biti poprilično zahtjevan. Razmislite o uzimanju koenzima Q10, ali prije toga posavjetujte se s liječnikom.

Obitelj: Odnosi s djecom mogli bi biti napeti, posebno ako budete odbijali čuvati unuke preko ljeta. Ovo je prilika da pokažete svoju odlučnost i zauzmete se za sebe. Pokušajte održati mir i razumijevanje, ali budite jasni u svojim zahtjevima i granicama. Vaša djeca trebaju shvatiti da i vi imate pravo na odmor i opuštanje.

Oglas

Posao: Umirovljenici koji još uvijek rade na pola radnog vremena trebaju biti na oprezu. Vaši kolege možda nisu toliko dobronamjerni koliko se čine i mogli bi vam podmetnuti nogu. Pokažite svoj poznati vodenjački šarm i diplomaciju, ne dajte se smesti. Vaša sposobnost da vidite stvari iz drugačije perspektive može vam pomoći da prepoznate i izbjegnete potencijalne probleme.

Vrt: Vodenjaci vrtlari posebnu pozornost trebaju obratiti na rajčice. Ne zaboravite da je kvalitetan režim navodnjavanja ključan za sprječavanje i saniranje vršne truleži ploda. Izbjegavajte glupe savjete iz vrtlarskih grupa na Facebooku.

I ovoga ljeta nastavite biti inovativni i neovisni. Iskoristite svoju urođenu sposobnost da mislite izvan okvira i nađite kreativna rješenja za sve izazove koji će se naći pred vama. Originalnost i nekonvencionalnost mogu vam donijeti nove i uzbudljive prilike.

Nemojte se bojati istraživati nove hobije ili aktivnosti. Možda ćete otkriti nešto što vas ispunjava i daje vam novi smisao u mirovini. Družite se s prijateljima, sudjelujte u društvenim događanjima i širite svoje vidike. Ovo je vaše vrijeme za uživanje i zabavu.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.