Prati nas

Show

Snažna poruka

Vesna poručila mrziteljima: ‘Živim! Razgulite, ne kvarite mi dan’

Vesna, kandidatkinja iz showa ‘Ljubav je na selu’, jasno je izrazila svoju želju za slobodom i smijehom, bez obzira na broj svijeća na rođendanskoj torti. Otkrijte kako se Vesna suočava s predrasudama i živi život bez zadrške.

Objavljeno

|

vesna Vuković, kandidatkinja iz agro showa Ljubav je na selu, ne pristaje na društveno nametnuto ponašanje. Za nju su godine samo broj, a život je jedan i valja ga iskoristiti!
Vesna Vuković (scr: RTL)

RTL-ova zvijezda i veteranka emisije ‘Ljubav je na selu’, Vesna Vuković (52) iz Varaždina, poslala je poruku kritičarima koji smatraju da se pred kamerama ne ponaša u skladu sa svojim godinama.

“Kad ćeš živjeti, ako ne sada? Slušam priče kako moraš biti dosljedan svojim godinama. Kakve to veze ima ako živimo uz smijeh i zezanciju? Znači, šuti i čekaj sudnji dan. Malo sutra!, napisala je Vesna na Facebooku.

“Hoću da se smijem, da se šalim, da psujem i plačem, hoću da me čuju, da sam živa, da vrištim i kokodačem ako mi je ćejf! A vi kojima godine znače nešto, slobodno razgulite i ne kvarite mi dan!” zaključila je razigrana Vesna koja se našla na udaru kritika nakon što je uzavrelom bazenu pokazala grudi farmeru Ivanu Detkoviću (30) iz Gušća.

Oglas

Podsjetimo, Vesna je bila u braku 25 godina te ima troje djece i troje unučadi. Bivšem mužu je oprostila prevaru i njeguje s njim prijateljske odnose. Dapače, kaže da joj je potpora.

“Najveća su mi podrška moja djeca i bivši suprug bez obzira na to kako to nekima zvučalo – prije svega sam čovjek i oprostila bih i najgorem neprijatelju, a ne njemu. Što je bilo, bilo je, život ide dalje i njemu želim ono najvažnije – zdravlje, da uspije u borbi s teškom bolešću s kojom se već dvije godine bori”, izjavila je u svibnju za 24 sata.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.