Prati nas

Novo vrijeme

Novo vrijeme –

Udruga Hoću stranicu 20. kolovoza sklopila je s Ministarstvom kulture ugovor o financiranju projekta “Novo vrijeme – povećanje kvalitete izvještavanja o osobama treće životne dobi s ciljem povećanja vidljivosti društvene skupine u zajednici”.


Ciljana skupina obuhvaćena projektom su novinari, koji su jedni od ključnih aktera u oblikovanju društvene svijesti građana te svojim radom značajno utječu na senzibiliziranje javnosti o problematici ranjivih skupina. Projektne aktivnosti uključuju edukacije za novinare kroz četiri radionice i produkciju 420 premijernih emisija, od toga 400 na portalu MojeVrijeme.hr, a 20 u programu Radio mreže.

Ukupna vrijednost projekta je 922.325,80 kuna, a sufinancira ga Europska unija kroz Europski socijalni fond u iznosu od 783.979,48 kuna. Projekt se provodi od 20. kolovoza 2020. do 20. kolovoza 2022. godine.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP