Prati nas

Stil i ljepota

Ako ne možete ostati vječno mladi, budite kao Baddie

Ova vremešna prpošnica svojim vršnjacima poručuje: ‘Čak i ako ste stari poput mene, budite aktivni, umjesto da cijeli dan kunjate u naslonjaču praveći se da je život gotov!’

Objavljeno

|

Najstarije manekenke
foto: Dimepiece LA

Kada ostarimo, želimo biti kao Baddie Winkle;  86-godišnja zvijezda društvenih mreža, ponajviše Instagrama, koja je još jednom zasjala kao prvo lice najnovije kampanje odjevne marke DimePiece’s. Ovu najpoznatiju među vremešnim prpošnicama je za potrebe kampanje „Stanje uma“ fotografirao Nikko La Mere i nimalo ne sumnjamo da će njen lik prodati baš sve zalihe  seksi kupaćih kostima, mrežastih majica i drugih odjevnih komada namijenih mladima i odvažnima.

baddie1

“Kradem vam muškarce od 1928.” (foto baddiewinkle@Instagram)

 

Baddie, koja se na mrežama opisuje sloganom „Kradem vaše muškarce od 1928. godine“, još je prije nekoliko godina očarala internet svojim smjelim odjevnim kombinacijama i drskim poziranjem, i to na nagovor unuke. Ono što je trebalo biti puka zabava, pretvorilo se u posao pa čak i brend. Baddie je pop ikona, svi je traže, a danas samo na Instagramu ima 685 tisuća pratitelja.


Kći siromašnog rudara iz Istočnog Kentuckyja svojim vršnjacima poručuje: „Čak i ako ste stari poput mene, budite aktivni, umjesto da cijeli dan kunjate u naslonjaču praveći se da je život gotov!“ Svojim mrziteljima pak kaže: „Molim za vas.“

baddie2

A sve je počelo kao zezancija s unukom (foto baddiewinkle@Instagram)

.

Stil i ljepota

Helen Mirren zasjala na modnoj reviji: ‘Možete umrijeti mladi ili ostarjeti, nema trećeg’

Slavna glumica nosila je modnu reviju poznatog francuskog brenda i postala apsolutna zvijezda večeri kad je izula cipele i potrčala pistom. “Bolje je ostariti dostojanstveno. ‘Više nikada ne želim imati 25 godina, već uživam u svom ovom iskustvo koje imam’, kaže.

Objavljeno

|

Helen Mirren pridodala je još nešto podužoj listi razloga zašto je volimo. Tijekom L’Orealove modne revije u Parizu na kojoj je prikazana kolekcija za proljeće/ljeto 2020. godine, 74-godišnja glumica je potrčala modnom pistom i to posve bosa. Fotografiju tog veselog trenutka objavila je i svojem Instagramu i uz nju napisala: “Doslovno polijećem!”

Svi su komentirali kako je Mirren ukrala show i bila zvijezda večeri. Prije nastupa na reviji, u zapozorju je novinarima govorila o svojem iskustvu starenja te otkrila svoju osobnu filozofiju kad je ta tema u pitanju. “Puno je bolje stariti dostojanstveno. Prihvatite to što se događa i nosite se s time. Možete umrijeti mladi ili ostarjeti. Nema ništa između. A ako je već tako, onda slobodno možete i uživati u tom procesu”, kazala je Mirren.


“Moja je majka jednom rekla ‘Ne brini o starenju. Znam kako je to kad zamišljaš da imaš 45 godina dok imaš 25. Tad pomisliš: ‘O moj bože, pa tko želi imati 45?’ No kad stvarno napuniš 45, shvatiš da si prilično cool i da više ne želiš imati 25 godina.’ Moja je majka bila apsolutno u pravu. Svaka dob nosi svoje prednosti i nedostatke, a ti nakon nekog vremena shvatiš da se ne želiš vratiti. Želiš biti točno ondje gdje jesi i imati svo to iskustvo koje imaš.”

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP