Prati nas

Promo

Otkrijte koji ste superheroj željeli biti i osvojite Gillette pakete!

Kliknite na link i podijelite s nama uspomenu na djetinjstvo. Dvojici čitatelja darujemo paket Gillette proizvoda.

Objavljeno

|

nagradna igra

Gillette pruža mogućnost za još jednu super avanturu. Darujemo vam Gillette pakete. Sretno!

Kako igrati?

I mi smo za naše čitatelje, u suradnji s Gilletteom, pripremili dva poklon paketa Gillette proizvoda.

U narednih 7 dana (uključujući četvrtak 28. svibnja 2015.) podijelite s nama vaše uspomene i odgovorite nam koji ste fantastični super heroj vi željeli biti u djetinjstvu i zašto. Budite opširni, maštoviti i iskreni, a svoj odgovor napišite na dnu ove stranice u polju predviđenom za facebook komentare.

Uredništvo će odabrati 6 najboljih odgovora, od kojih će se nasumično odabrati dobitnike. U igri mogu sudjelovati sve osobe s adresom u Hrvatskoj. Ime sretnih dobitnika ćemo objaviti na našoj facebook stranici. Lajkajte je, ako već niste.

Doživite snagu super heroja uz Gillette i Osvetnike 2, film koji se do 30. lipnja prikazuje u hrvatskim kinima. Fantastični junaci Marvelovih stripova Thor, Kapetan Amerika, Hulk, Crna Udovica i ostali još su se jednom vratili. Uz savezništvo super heroja i vi ste u prilici izoštriti pokrete i osjetila i ući u svijet u kojem i sami postajete super heroj.

Kupnjom bilo kojeg paketa zamjenskih britvica Gillette u trgovinama Konzuma (Gillette Mach 3, Gillette Fusion i Gillette PROGLIDE) do 30. lipnja 2015. možete osvojiti jednu od čak deset igraćih konzola PS4. bilo za sebe, bilo za mlađe članove svoje obitelji. Nepobjedivi Gilletteovi brijači najbolje su što muškarac može dobiti. Brijač Gillette Mach3 ujedinjuje naprednu tehnologiju i ugodno brijanje, a zahvaljujući mogućnosti zamjene britvica i svojoj pokretnoj glavi, postaje nepobjediv za jednokratne brijače jer jedna njegova britvica je dostatna za do mjesec dana brijanja.

Dobitnici su Nikolina Vukelić i Marjan Horvat. Hvala svima na sudjelovanju. Igrajte se i dalje s nama.

.

Promo

Danas počinje 3. Festival svjetla Zagreb

Počinje 3. Festival svjetla Zagreb. Tunel Grič će tako postati čarobna šuma, kula Lotrščak svjetionik koji poziva sve da ga posjete, a na Vrazovu šetalištu niknut će svjetleće proljetno cvijeće. U organizaciju se ove godine, uz cijeli niz kulturnih institucija te javnih i gradskih službi, uključila i Zagrebačka nadbiskupija, pa je prvi put osvijetljena i jedna crkva, i to svete Katarine.

Objavljeno

|

Do kada traje Festival svjetla?

Treću godinu zaredom na zagrebačkom Gornjem gradu održava se Festival svjetla. Tunel Grič će tako postati čarobna šuma, kula Lotrščak svjetionik koji poziva sve da ga posjete, a na Vrazovu šetalištu niknut će svjetleće proljetno cvijeće.

“Zbog velikog interesa festival smo ove godine odlučili produljiti za jedan dan. Tijekom četiri dana prošlogodišnjeg događanja zabilježeno je 31 posto više dolazaka i 46 posto više noćenja u Zagrebu nego godinu prije, odnosno 10.876 dolazaka i 21.908 noćenja. Mnogo posjetitelja očekujemo i ove godine”, kaže direktorica TZ Zagreba Martina Bienenfeld.

U organizaciju se ove godine, uz cijeli niz kulturnih institucija te javnih i gradskih službi, uključila i Zagrebačka nadbiskupija, pa je prvi put osvijetljena i jedna crkva, i to svete Katarine.

“Vitraji koji inače stoje unutar crkve sad će se projicirati na pročelju”, objašnjava Bienenfeld.

Sve o ovogodišnjem festivalu kao i mapu svih lokacija, možete pronaći na www.festivalsvjetlazagreb.hr.

Nastavi čitati