nagradna igra

Otkrijte koji ste superheroj željeli biti i osvojite Gillette pakete!

Autor: • 21. 05. 2015. • Promo2148 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Gillette pruža mogućnost za još jednu super avanturu. Darujemo vam Gillette pakete. Sretno!

Kako igrati?

I mi smo za naše čitatelje, u suradnji s Gilletteom, pripremili dva poklon paketa Gillette proizvoda.

U narednih 7 dana (uključujući četvrtak 28. svibnja 2015.) podijelite s nama vaše uspomene i odgovorite nam koji ste fantastični super heroj vi željeli biti u djetinjstvu i zašto. Budite opširni, maštoviti i iskreni, a svoj odgovor napišite na dnu ove stranice u polju predviđenom za facebook komentare.

Uredništvo će odabrati 6 najboljih odgovora, od kojih će se nasumično odabrati dobitnike. U igri mogu sudjelovati sve osobe s adresom u Hrvatskoj. Ime sretnih dobitnika ćemo objaviti na našoj facebook stranici. Lajkajte je, ako već niste.

Doživite snagu super heroja uz Gillette i Osvetnike 2, film koji se do 30. lipnja prikazuje u hrvatskim kinima. Fantastični junaci Marvelovih stripova Thor, Kapetan Amerika, Hulk, Crna Udovica i ostali još su se jednom vratili. Uz savezništvo super heroja i vi ste u prilici izoštriti pokrete i osjetila i ući u svijet u kojem i sami postajete super heroj.

Kupnjom bilo kojeg paketa zamjenskih britvica Gillette u trgovinama Konzuma (Gillette Mach 3, Gillette Fusion i Gillette PROGLIDE) do 30. lipnja 2015. možete osvojiti jednu od čak deset igraćih konzola PS4. bilo za sebe, bilo za mlađe članove svoje obitelji. Nepobjedivi Gilletteovi brijači najbolje su što muškarac može dobiti. Brijač Gillette Mach3 ujedinjuje naprednu tehnologiju i ugodno brijanje, a zahvaljujući mogućnosti zamjene britvica i svojoj pokretnoj glavi, postaje nepobjediv za jednokratne brijače jer jedna njegova britvica je dostatna za do mjesec dana brijanja.

Dobitnici su Nikolina Vukelić i Marjan Horvat. Hvala svima na sudjelovanju. Igrajte se i dalje s nama.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.