foto: PR

Vaši sretni trenuci: Bauerfeind vam daruje 2 paketa

Autor: • 13. 12. 2016. • Promo2839 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Kako sudjelovati?

U polje na dnu ove stranice predviđeno za Facebook komentare napišite nam po kojim ćete sretnim trenucima pamtiti 2016. godinu. Prilikom odgovaranja označite kvačicom “Također objavite na Facebooku”.

Dvije sretne dobitnice ili dobitnika dobit će poklon paket koji sadrži: rokovnik SENI, dva pakiranja SENI LADY micro uložaka, vlažne maramice SENI i kemijsku olovku SENI.

Vaše odgovore čekamo do 20. prosinca 2016. godine, a dobitnike objavljujemo na našoj Facebook stranici dan poslije. Zbog dostave sudjelovati mogu isključivo čitatelji iz Hrvatske. Sretno! 

 

SENI LADY – ulošci za laganu inkontinenciju, bezbrižnost i udobnost svaki dan

Svakodnevno smo suočeni s brojnim, ponekad teško rješivim zdravstvenim problemima. Neka od tih stanja vrlo su neugodna i još se uvijek smatraju tabuom – vrlo često nas je i sram zatražiti savjet liječnika.

Jedna od široko rasprostranjenih tegoba je i nemogućnost kontrole mokraćnog mjehura, inkontinencija. Statistike pokazuju, da je otprilike 12% ljudi svih dobnih skupina suočeno s tim problemom, no vrlo je teško doći do pouzdanih podataka, jer se inkontinentne osobe vrlo rijetko obraćaju liječniku za pomoć.

Nažalost, svaka se četvrta žena u aktivnoj dobi između 35. i 45. godine života susreće s nekim oblikom nekontroliranog mokrenja. Problem se najčešće pokušava riješiti korištenjem standardnih, u ovu svrhu neadekvatnih i neučinkovitih higijenskih uložaka.

Na našem je tržištu dostupna već prepoznatljiva linija vrlo diskretnih proizvoda za inkontinenciju SENI LADY, čiji kapaciteti upijanja uspješno pomažu svladavanju tegoba s nekontroliranim mokrenjem, bez obzira na njihov intenzitet. S proizvodima SENI LADY bit ćete sigurni i bezbrižni. Proizvodi SENI LADY dostupni su u 6 veličina, anatomski su oblikovani i diskretni, prozračni, ne sadrže lateks. Antibakterijski superpsorberi  djelotvorno sprječavaju razvoj neugodnih mirisa, a  široke samoljepljive trake omogućuju normalne svakodnevne aktivnosti i osjećaj sigurnosti.

U svim Bauerfeindovim specijaliziranim prodavaonicama medicinskih proizvoda moguće je nabaviti proizvode SENI Lady. Kako biste lakše izabrali svojim potrebama najprimjereniju veličinu, dostupni su i njihovi besplatni uzorci. Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu www.bauerfeind.hr.

Ključne riječi Sve o temi:


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.