Prati nas

Promo

Vaši sretni trenuci: Bauerfeind vam daruje 2 paketa

Dvije sretne dobitnice ili dobitnika dobit će poklon paket koji sadrži: rokovnik SENI, dva pakiranja SENI LADY micro uložaka, vlažne maramice SENI i kemijsku olovku SENI. Napišite nam po kojim ćete sretnim trenucima pamtiti 2016. godinu

Objavljeno

|

foto: PR

Kako sudjelovati?

U polje na dnu ove stranice predviđeno za Facebook komentare napišite nam po kojim ćete sretnim trenucima pamtiti 2016. godinu. Prilikom odgovaranja označite kvačicom “Također objavite na Facebooku”.

Dvije sretne dobitnice ili dobitnika dobit će poklon paket koji sadrži: rokovnik SENI, dva pakiranja SENI LADY micro uložaka, vlažne maramice SENI i kemijsku olovku SENI.

Vaše odgovore čekamo do 20. prosinca 2016. godine, a dobitnike objavljujemo na našoj Facebook stranici dan poslije. Zbog dostave sudjelovati mogu isključivo čitatelji iz Hrvatske. Sretno!

 

SENI LADY – ulošci za laganu inkontinenciju, bezbrižnost i udobnost svaki dan

Svakodnevno smo suočeni s brojnim, ponekad teško rješivim zdravstvenim problemima. Neka od tih stanja vrlo su neugodna i još se uvijek smatraju tabuom – vrlo često nas je i sram zatražiti savjet liječnika.

Jedna od široko rasprostranjenih tegoba je i nemogućnost kontrole mokraćnog mjehura, inkontinencija. Statistike pokazuju, da je otprilike 12% ljudi svih dobnih skupina suočeno s tim problemom, no vrlo je teško doći do pouzdanih podataka, jer se inkontinentne osobe vrlo rijetko obraćaju liječniku za pomoć.


Nažalost, svaka se četvrta žena u aktivnoj dobi između 35. i 45. godine života susreće s nekim oblikom nekontroliranog mokrenja. Problem se najčešće pokušava riješiti korištenjem standardnih, u ovu svrhu neadekvatnih i neučinkovitih higijenskih uložaka.

Na našem je tržištu dostupna već prepoznatljiva linija vrlo diskretnih proizvoda za inkontinenciju SENI LADY, čiji kapaciteti upijanja uspješno pomažu svladavanju tegoba s nekontroliranim mokrenjem, bez obzira na njihov intenzitet. S proizvodima SENI LADY bit ćete sigurni i bezbrižni. Proizvodi SENI LADY dostupni su u 6 veličina, anatomski su oblikovani i diskretni, prozračni, ne sadrže lateks. Antibakterijski superpsorberi  djelotvorno sprječavaju razvoj neugodnih mirisa, a  široke samoljepljive trake omogućuju normalne svakodnevne aktivnosti i osjećaj sigurnosti.

U svim Bauerfeindovim specijaliziranim prodavaonicama medicinskih proizvoda moguće je nabaviti proizvode SENI Lady. Kako biste lakše izabrali svojim potrebama najprimjereniju veličinu, dostupni su i njihovi besplatni uzorci. Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu www.bauerfeind.hr.

.

Promo

Slušni centar Neuroth na novoj zagrebačkoj adresi

‘Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći.’

Objavljeno

|

Austrijska tvrtka Neuroth u Zagrebu je otvorila slušni centar na novoj atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji. Na adresi Heinzelova 1/a, otvoren je Neuroth slušni centar koji će svojim korisnicima u osvježenom prostoru ponuditi najviše standarde usluge uz potpis ove austrijske tvrtke u stoljetnom obiteljskom vlasništvu.

Cilj tvrtke Neuroth od samih početaka koji sežu u 1907. godinu je skinuti stigmu s osoba oslabljenog sluha i pokazati im koliko život može biti lijep kada čovjek ponovno dobro čuje.


“Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći. Kako se smatramo profesionalcima za sluh, mi u Neurothu taj postupak nastojimo olakšati u što većoj mjeri. Naša nova lokacija je još jedan korak prema većoj dostupnosti prepoznatljive i beskompromisne Neuroth kvalitete”, izjavila je direktorica Neurotha za Hrvatsku, Iva Šimunec.

foto: Promo

Za malene korisnike, na novoj adresi slušnog centra Neuroth nalaze se i stručni dječji akustičari uz koje su koraci prema boljem sluhu i snalaženju jednostavniji i brži.

“Tvrtka Neuroth u Hrvatskoj je prisutna već osam godina i od samih početaka je inicijator promjena i kvalitetnijeg pristupa prema osobama koje se suočavaju s problemima sluha. Mi u grupi potičemo rast i inovacije, a sve su naše aktivnosti ciljano usmjerene prema potrebama klijenata. Neuroth se nalazi na ishodištima dostupnih tehnoloških noviteta i spreman je svojim korisnicima ponuditi samo najbolje za dobar sluh što ćemo nastaviti činiti dijem Europe jer bolje čuti znači i bolje živjeti”, izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za jugoistočnu Europu.

Otvaranjem slušnog centra Neuroth na novoj lokaciji zatvoren je dosadašnji slušni centar na adresi Kišpatićeva 12, u sklopu zagrebačke bolnice Rebro.

foto: Promo

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP