Prati nas

Vijesti

Zaklade Zajednički put i Slagalica raspisale natječaj za udruge

Ukupno planirana vrijednost natječaja je 270.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 20.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 40.000,00 kuna.

Objavljeno

|

foto: BigStock

Zaklada Zajednički put iz Zagreba i Zaklada Slagalica iz Osijeka pokreću novi program dodjele financijskih podrški namijenjen udrugama čije su programske aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi u lokalnoj zajednici. Natječaj pod nazivom “Superseniori” je namijenjen udrugama sa sjedištem na području Osječko-baranjske, Vukovarsko srijemske županije i Grada Zagreba.

Specifični cilj natječaja jest unapređenje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje usluga osobama starije životne dobi te jačanje partnerstva i suradnje civilnog društva s ostalim dionicima koji djeluju u području pružanja usluga za osobe starije životne dobi.

Ukupno planirana vrijednost natječaja je 270.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 20.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 40.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od dana objave, a završava 11. veljače 2016. godine.

Info radionice za sve zainteresirane prijavitelje će se održati prema sljedećem rasporedu:

Osijek: 18. siječnja 2016. godine od 10 do 12 sati u prostorijama Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1

Vukovar: 18. siječnja 2016. godine od 13,30 do 15,30 u prostoru Gradske vijećnice Grada Vukovara, Dr. Franje Tuđmana 1

Natječajnu dokumentaciju i obrasce možete preuzeti ovdje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.