Prati nas

Vijesti

Hoće li nam ministar Kujundžić za 4 godine biti neophodan?

Paladino ugledni neurokirurg koji ima 68 godina, ali da je politika bilo koje kuće autonomna i da svaka kuća odlučuje tko joj je iznad 65. godine neophodan ili nije, kazao je na novinarsko pitanje ministar.

Objavljeno

|

Tko je Milan Kujundžić?
Milan Kujundžić (foto: vlada.hr)

Ministar zdravstva Milan Kujundžić komentirao je danas slučaj uglednog neurokirurga Josipa Paladina, kojem je Rebro odbilo produžiti ugovor jer je stekao starosne uvjetne za mirovinu.

“Paladino je ugledni neurokirurg koji ima 68 godina. Politika bilo koje kuće je autonomna i svaka kuća odlučuje tko joj je iznad 65. godine neophodan ili nije”, kazao je na novinarsko pitanje.

No novinare je zanimalo hoće li i on, i sam po struci liječnik koji će za mjesec dana napuniti 61 godinu, nastaviti raditi nakon 65. rođendana.

“Ja sam davno počeo raditi, a bog zna dokad ću moći raditi”, rekao je Kujundžić pa je novinara upitao planira li on i u svojoj 74. godini raditi za CNN. Nakon toga je otišao od novinara ne odgovorivši na pitanje hoće li se povući kad navrši 65. godina.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.