Mani Gotovac (screenshot: HRT)

Mani Gotovac (78): Barbar mi nije htio stati!

Autor: • 17. 04. 2018. • Show468 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Jedna od naših najpoznatijih umirovljenica, Mani Gotovac (78), požalila se autoprijevoznika čiji autobus nije stao na stanici, iako je ona kupila čak tri karte. Naime,  ova kritičarka, dramaturginja, teatrologinja, spisateljica i bivša intendantica, vraćala se s uspješne operacije u Opatiji u Zagreb u kojem živi.

„Izgleda kao znanstvena fantastika, ali nije. Jučer u 15:25 autobus prijevoznika Brioni Pula  trebao se zaustaviti na svom redovnom odredištu u Opatiji. Ali nije. Vozač je vidio da ga na stanici čekaju dvije žene i 12 kofera. Vidio, ne vidio, barbaru svejedno. Bila sam sa štapom, vraćala sam se s uspješnog liječenja u Thalassotherapiji. U postoperativnom stanju, ipak sam za taj autobus uzela tri mjesta kako bih mogla ispružiti nogu“, napisala je Gotovac. “Kada sam se sabrala, krenula sam sa štapom po uredima Autobusnog kolodvora u Opatiji. Bolje da nisam! Tamo radi jedan jedincati ured i to samo do 15 sati.” Kako je kasnije objasnila, za karte je izdvojila gotovo 350 kuna.Njena supatnica bila je Ruskinja Ludmila koje došla razgledati Opatiju u Zagreb. Na kraju su uzela taksi koji su čekale 30 minuta, dok se je Ludmila snebivala nad takvom uslugom javnog prijevoza u hrvatskom turističkom biseru.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.