Prati nas

Show

Mani Gotovac (78): Barbar mi nije htio stati!

Njena supatnica bila je Ruskinja Ludmila koje došla razgledati Opatiju u Zagreb. Na kraju su uzela taksi koji su čekale 30 minuta, dok se je Ludmila snebivala nad takvom uslugom javnog prijevoza u hrvatskom turističkom biseru.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Mani Gotovac (screenshot: HRT)

Jedna od naših najpoznatijih umirovljenica, Mani Gotovac (78), požalila se autoprijevoznika čiji autobus nije stao na stanici, iako je ona kupila čak tri karte. Naime,  ova kritičarka, dramaturginja, teatrologinja, spisateljica i bivša intendantica, vraćala se s uspješne operacije u Opatiji u Zagreb u kojem živi.

„Izgleda kao znanstvena fantastika, ali nije. Jučer u 15:25 autobus prijevoznika Brioni Pula  trebao se zaustaviti na svom redovnom odredištu u Opatiji. Ali nije. Vozač je vidio da ga na stanici čekaju dvije žene i 12 kofera. Vidio, ne vidio, barbaru svejedno. Bila sam sa štapom, vraćala sam se s uspješnog liječenja u Thalassotherapiji. U postoperativnom stanju, ipak sam za taj autobus uzela tri mjesta kako bih mogla ispružiti nogu“, napisala je Gotovac. “Kada sam se sabrala, krenula sam sa štapom po uredima Autobusnog kolodvora u Opatiji. Bolje da nisam! Tamo radi jedan jedincati ured i to samo do 15 sati.” Kako je kasnije objasnila, za karte je izdvojila gotovo 350 kuna.


Njena supatnica bila je Ruskinja Ludmila koje došla razgledati Opatiju u Zagreb. Na kraju su uzela taksi koji su čekale 30 minuta, dok se je Ludmila snebivala nad takvom uslugom javnog prijevoza u hrvatskom turističkom biseru.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP