Prati nas

Ljubav

Vruće snimanje

Duhovite seksi fotografije kao idealan začin braku

Starija gospođa iz Amerike zna kako svoj brak učiniti svježim. Napravila je seksi fotografije i poklonila ih svojemu suprugu čija je oduševljena reakcija dokaz da je poklon i više nego pogođen. Oolakotna okolnost bila je to što je slike napravila gospođina kćer, inače profesionalna fotografkinja.

Objavljeno

|

Kako zaraditi novac?
foto: BigStock

Ako netko zna koji je to tajni začin koji će brak održati svježim i nakon nekoliko zajedničkih desetljeća, onda je to zasigurno Lisa Bishop. Ova baka iz Georgije svjem je suprugu poklonila vrlo neobičan dar.

Naime, vremešna gospođa je zamolila svoju kćer Samanthu, inače profesionalnu fotografkinju, da načini njezine seksi fotografije koje je potom upakirala u album i poklonila svome mužu. No ne radi se samo o obnaženim fotografijama. Te slike su i vrlo duhovite jer gospođa na fotografijama leži gola u kadi prepunoj klupka vune i štrika.

Da je dar doista bio pun pogodak, svjedoče i fotografije supruga Mikea u trenutku dok prvi put oduševljeno gleda album.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.