Prati nas

Vijesti

Nova karijera

SPAR pod navalom umirovljenika, svi žele raditi

Među prijavljenima su i naši umirovljenici, koji su radni vijek proveli u SPAR-u, a prva zapošljavanja već su realizirana. Sretni smo što će umirovljenici svojim iskustvom moći doprinijeti našoj organizaciji, kažu iz SPAR-a.

Objavljeno

|

Posao za umirovljenike
screenshot: Spar/Youtube

SPAR Hrvatska pokrenuo je program u kojem umirovljenicima nudi fleksibilno zapošljavanje na četiri sata, objavio je ovaj trgovački lanac prije točno tjedan dana. Iako su se tada pohvalili velikim interesom umirovljenika, nisu objavili konkretne brojke koje bi kazale koliko je zapravo privlačna SPAR-ova blagajna i fleksibilno radno vrijeme.

“U nekoliko dana, od kada su otvoreni natječaji, u SPAR Hrvatska prijavilo se oko 200 umirovljenika”, doznao je prvi Index. hr. “Među prijavljenima su i naši umirovljenici, koji su radni vijek proveli u SPAR-u, a prva zapošljavanja već su realizirana. Sretni smo što će umirovljenici svojim iskustvom moći doprinijeti našoj organizaciji”, stoji u odgovoru SPAR-a Indexu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.