Prati nas

Show

Zub vremena

Alka Vuica: Nepristojno je kad su javne osobe naborane kao pergament

Od ljeta, kaže, nije ubrizgavala botoks, a njen je estetski kirurg nagovara na zatezanje lica. ‘Malo me je toga strah. Moram zategnut tu kožu. Hajde, budem, ali onda ću biti prelijepa’, zaključila je razgovor o svom izgledu.

Objavljeno

|

Kad je rođena Alka Vuica?
Alka Vuica (screenshot: Ženska posada, Hit records)

Hrvatska pjevačica Alka Vuica (57) za portal 100posto.hr progovorila je, između ostalog, i o vlastitom izgledu te o doživljaju starenja. Kaže, opterećena je izgledom, jer je od mladosti navikla izgledati dobro.

“Mislim da je nepristojno, ako si javna osoba, izgledati kao pergament zgužvani“, kazala je pjevačica priznavši da joj tretmani pomlađivanja nisu strani: “Idem na sve!” Od ljeta, kaže, nije ubrizgavala botoks, a njen je estetski kirurg nagovara i na zatezanje lica. “Malo me je toga strah. Moram zategnut tu kožu. Hajde, budem, ali onda ću biti prelijepa”, konstatirala je uz smijeh.

Podsjetimo, prošle je godine izjavila i da je tijekom skijanja shvatila da je ostarila u samo mjesec dana. “Mislim da je totalna glupost da su pedesete najbolje godine, to svi lažu koji tako kažu. Meni je razdoblje od tridesetih do četrdesetih bilo super. Mislim da su to fantastične godine za ženu, jer je na neki način zrelija. Premda volim i svoje lude dvadesete, to mi je isto bilo dobro. Ali sve iznad pedeset mi se uopće ne sviđa”, izjavila je za Novu TV Alka.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.