Prati nas

Show

Voli pozornicu

Toni postao i politička zvijezda: Hrvati, braćo mila, glasajte za Živi zid

Neumorni Taljat Selmani, poznatiji kao Toni, obišao je sve televizije, portale i novine. Zakoračio je opet na modne piste, a sada se i politički aktivirao. Pokucao je na vrata Živog zida i, dakako, dobio novu porciju medijske pozornosti.

Objavljeno

|

Tko je umirovljenik Toni?
"Umirovljenik Toni" (screenshot: N1)

Neumorni Taljat Selmani (82), poznatiji kao Toni, obišao je sve televizije, portale i novine. Zakoračio je na modne piste, snimio glazbeni spot, snimao reklame za fitness centre, a sada se i politički aktivirao. Pokucao je na vrata Živog zida i, dakako, dobio novu porciju medijske pozornosti.

“Svi su ga željeli, zvali. Nije htio. Jučer nam se nenadano pojavio pred vratima središnjice i rekao da će učiniti sve da nam pomogne”, objavila je populistička stranka Živi zid na službenoj Facebook stranici. Hoće li slogan za iduće izbore, a u skladu s ranijim Selmanijevim nastupima, biti “Glasaj, pizda ti materina”, nisu naveli.

U priloženom videu Selmani objašnjava “zašto najviše poštuje Živi zid”. “Živi jedini dođe svugdje, pomaže da ljudima da žive. Vi mladi svi trebate izaći na glasanje, ali za one koje stvaraju, a ne prodaju ovu najljepšu zemlju na svijetu.”

“Gradili smo centrale, sve smo gradili, pedeset smo godina gradili, a oni su prodali Nijemcima”, objašnjava ovaj bivši telekomunikacijski radnik pa dodaje: “Šume i planine su naše. Ne treba uništiti Slavoniju. Probudite se Hrvati, braćo mila. Kad se dijele mirovine, dajte onima koji imaju tisuću ili dvije, a ne povisivati onima koji imaju više od 10 tisuća kuna. Govorim istinu. Ne pristaje mi više lagati.”

Podsjetimo, Selmani je zabljesnuo poput zvijezde i to na Facebooku. Sa svojom porukom “Vježbaj, pizda ti materina”, bio je “previše” za televizijski program pa ga je N1 preko društvenih mreža svojih radnika pustio u javnost. I napravio od njega instant zvijezdu čiji se život pretvorio u reality.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.