Prati nas

Show

Voli pozornicu

Toni postao i politička zvijezda: Hrvati, braćo mila, glasajte za Živi zid

Neumorni Taljat Selmani, poznatiji kao Toni, obišao je sve televizije, portale i novine. Zakoračio je opet na modne piste, a sada se i politički aktivirao. Pokucao je na vrata Živog zida i, dakako, dobio novu porciju medijske pozornosti.

Objavljeno

|

Tko je umirovljenik Toni?
"Umirovljenik Toni" (screenshot: N1)

Neumorni Taljat Selmani (82), poznatiji kao Toni, obišao je sve televizije, portale i novine. Zakoračio je na modne piste, snimio glazbeni spot, snimao reklame za fitness centre, a sada se i politički aktivirao. Pokucao je na vrata Živog zida i, dakako, dobio novu porciju medijske pozornosti.

“Svi su ga željeli, zvali. Nije htio. Jučer nam se nenadano pojavio pred vratima središnjice i rekao da će učiniti sve da nam pomogne”, objavila je populistička stranka Živi zid na službenoj Facebook stranici. Hoće li slogan za iduće izbore, a u skladu s ranijim Selmanijevim nastupima, biti “Glasaj, pizda ti materina”, nisu naveli.


U priloženom videu Selmani objašnjava “zašto najviše poštuje Živi zid”. “Živi jedini dođe svugdje, pomaže da ljudima da žive. Vi mladi svi trebate izaći na glasanje, ali za one koje stvaraju, a ne prodaju ovu najljepšu zemlju na svijetu.”

“Gradili smo centrale, sve smo gradili, pedeset smo godina gradili, a oni su prodali Nijemcima”, objašnjava ovaj bivši telekomunikacijski radnik pa dodaje: “Šume i planine su naše. Ne treba uništiti Slavoniju. Probudite se Hrvati, braćo mila. Kad se dijele mirovine, dajte onima koji imaju tisuću ili dvije, a ne povisivati onima koji imaju više od 10 tisuća kuna. Govorim istinu. Ne pristaje mi više lagati.”

Podsjetimo, Selmani je zabljesnuo poput zvijezde i to na Facebooku. Sa svojom porukom “Vježbaj, pizda ti materina”, bio je “previše” za televizijski program pa ga je N1 preko društvenih mreža svojih radnika pustio u javnost. I napravio od njega instant zvijezdu čiji se život pretvorio u reality.

.

Show

Baletom na ledu i velikim vatrometom otvoren je Advent u Zagrebu

No to je tek djelić ove subotnje večeri u metropoli, jer Advent se proširio i na Europski trg, kod HNK, u kino Tuškanac, u Oktogon, na Trg bana Jelačića i na Strossmayerovo šetalište.

Objavljeno

|

Autor

Paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu na Manduševcu i službeno je počeo ovogodišnji Advent u Zagrebu. I ove godine, glavna atrakcija najbolje europske božićne destinacije je Ledeni park, klizalište na Tomislavcu koji je otvoren baletom na ledu – predstavom “Orašar u Ledenom kraljevstvu”.

Zamrznuti parter su otvorile prva žena zagrebačkog turizma Martina Bienenfeld i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, dok je sam “Orašar u Ledenom kraljevstvu” kulminirao velikim vatrometom na svodu jednog od najljepših zagrebačkih trgova.


Glavne klizačke zvijezde bili su Antonio Souza-Kordeiru i Lana Petranović, naši nagrađivani mladi klizači s brojnim svjetskim priznanjima koje su na ledu podržali klizači iz Klizačkog kluba Pahuljice. Uz to, upaljene u i lampice na Zrinjevcu. No to je tek djelić ove subotnje večeri u metropoli, jer Advent se proširio i na Europski trg, kod HNK, u kino Tuškanac, u Oktogon, na Trg bana Jelačića i na Strossmayerovo šetalište.

foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP