Tko je umirovljenik Toni?
“Umirovljenik Toni” (screenshot: N1)

Voli pozornicu

Toni postao i politička zvijezda: Hrvati, braćo mila, glasajte za Živi zid

Autor: • 06. 03. 2019. • Kolaž, Show214 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Neumorni Taljat Selmani (82), poznatiji kao Toni, obišao je sve televizije, portale i novine. Zakoračio je na modne piste, snimio glazbeni spot, snimao reklame za fitness centre, a sada se i politički aktivirao. Pokucao je na vrata Živog zida i, dakako, dobio novu porciju medijske pozornosti.

“Svi su ga željeli, zvali. Nije htio. Jučer nam se nenadano pojavio pred vratima središnjice i rekao da će učiniti sve da nam pomogne”, objavila je populistička stranka Živi zid na službenoj Facebook stranici. Hoće li slogan za iduće izbore, a u skladu s ranijim Selmanijevim nastupima, biti “Glasaj, pizda ti materina”, nisu naveli.U priloženom videu Selmani objašnjava “zašto najviše poštuje Živi zid”. “Živi jedini dođe svugdje, pomaže da ljudima da žive. Vi mladi svi trebate izaći na glasanje, ali za one koje stvaraju, a ne prodaju ovu najljepšu zemlju na svijetu.”

“Gradili smo centrale, sve smo gradili, pedeset smo godina gradili, a oni su prodali Nijemcima”, objašnjava ovaj bivši telekomunikacijski radnik pa dodaje: “Šume i planine su naše. Ne treba uništiti Slavoniju. Probudite se Hrvati, braćo mila. Kad se dijele mirovine, dajte onima koji imaju tisuću ili dvije, a ne povisivati onima koji imaju više od 10 tisuća kuna. Govorim istinu. Ne pristaje mi više lagati.”

Podsjetimo, Selmani je zabljesnuo poput zvijezde i to na Facebooku. Sa svojom porukom “Vježbaj, pizda ti materina”, bio je “previše” za televizijski program pa ga je N1 preko društvenih mreža svojih radnika pustio u javnost. I napravio od njega instant zvijezdu čiji se život pretvorio u reality.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.