Prati nas

Show

Voli pozornicu

Toni postao i politička zvijezda: Hrvati, braćo mila, glasajte za Živi zid

Neumorni Taljat Selmani, poznatiji kao Toni, obišao je sve televizije, portale i novine. Zakoračio je opet na modne piste, a sada se i politički aktivirao. Pokucao je na vrata Živog zida i, dakako, dobio novu porciju medijske pozornosti.

Objavljeno

|

Tko je umirovljenik Toni?
"Umirovljenik Toni" (screenshot: N1)

Neumorni Taljat Selmani (82), poznatiji kao Toni, obišao je sve televizije, portale i novine. Zakoračio je na modne piste, snimio glazbeni spot, snimao reklame za fitness centre, a sada se i politički aktivirao. Pokucao je na vrata Živog zida i, dakako, dobio novu porciju medijske pozornosti.

“Svi su ga željeli, zvali. Nije htio. Jučer nam se nenadano pojavio pred vratima središnjice i rekao da će učiniti sve da nam pomogne”, objavila je populistička stranka Živi zid na službenoj Facebook stranici. Hoće li slogan za iduće izbore, a u skladu s ranijim Selmanijevim nastupima, biti “Glasaj, pizda ti materina”, nisu naveli.U priloženom videu Selmani objašnjava “zašto najviše poštuje Živi zid”. “Živi jedini dođe svugdje, pomaže da ljudima da žive. Vi mladi svi trebate izaći na glasanje, ali za one koje stvaraju, a ne prodaju ovu najljepšu zemlju na svijetu.”

“Gradili smo centrale, sve smo gradili, pedeset smo godina gradili, a oni su prodali Nijemcima”, objašnjava ovaj bivši telekomunikacijski radnik pa dodaje: “Šume i planine su naše. Ne treba uništiti Slavoniju. Probudite se Hrvati, braćo mila. Kad se dijele mirovine, dajte onima koji imaju tisuću ili dvije, a ne povisivati onima koji imaju više od 10 tisuća kuna. Govorim istinu. Ne pristaje mi više lagati.”

Podsjetimo, Selmani je zabljesnuo poput zvijezde i to na Facebooku. Sa svojom porukom “Vježbaj, pizda ti materina”, bio je “previše” za televizijski program pa ga je N1 preko društvenih mreža svojih radnika pustio u javnost. I napravio od njega instant zvijezdu čiji se život pretvorio u reality.

.

Show

Madonna (60) je ‘popeglala’ snimku s Eurosonga. Ovako je to trebalo zvučati

‘Fino uređeno. Ne može se čuti niti jedan promašeni ton. Skidam kapu’, napisao je jedan od brojnih komentatora, dok se drugi pitaju gdje su nestali originalni vokali.

Objavljeno

|

Autor

Komentatori nastupa možda najveće živuće pop-ikone Madonne na Eurosongu brojni su i mogu se podijeliti u dvije skupine. Iako Madonna nikada nije bila posebno dobra pjevačica, u prvoj su skupini slušatelji razočarani onime što je servirala na najvećoj glazbenoj pozornici.

Falšanje i nedostatak daha nije se moglo ne primijetiti iako svi znamo da pjevanje nikada nije bilo glavni adut pjevačice koja je rušila barijere. Zato su u drugoj skupini oni, a među njima smo i mi, koji opraštaju sve i  tvrde: “Bez obzira na sve, kraljica ostaje kraljica.” Jer Madonnu jednostavno ne možemo promatrati bez “minulog rada”, zar ne?Šezdesetogodišnja zvijezda, čini se, ne može se pomiriti sa starenjem, a ni s činjenicom da su danas glazbeno tržište i sama scena bitno drugačiji od “njenih vremena”. I zato mladima njeni nastupi malo znače, a stariji su razočarani, pomalo i tužni. “Kraljica je u falšu i dok govori”, komentirala je operna pjevačica i članica žirija glazbenih televizijskih natjecanja Martina Tomčić.

Da je i sama Madonna svjesna vizualno sjajnog, ali vokalno lošeg nastupa govori i činjenica da je je na službenom Youtube kanalu objavila “popeglanu” snimku (vidi gore) koja nam, zapravo, govori kako je nastup trebao zvučati.

“Fino uređeno. Ne može se čuti niti jedan promašeni ton. Skidam kapu”, napisao je jedan od brojnih komentatora, dok se drugi pitaju gdje su nestali originalni vokali. “Ovo nije kaos koji sam gledala na televiziji”, zaključak je druge obožavateljice. “Fotošopirala si glas”, kaže treća u raspravi koja je u samo jednom danu nanizala 5.400 komentara.

Nastavi čitati