Prati nas

Show

Stigle su ga godine

Dražen Zečić (51) ide u mirovinu. ‘Sve manje mogu pojesti i popiti. Treba mi mir!’

Objavljeno

|

Dražen Zečić (screenshot: Nova TV)

“Opraštam se od koncerata i od odgovornosti, ali ne i od pjevanja”, poručio je Dražen Zečić svojim obožavateljima u programu Nove TV.

“Godine čine svoje. Što je rekao jedan moj prijatelj, dan mi prolazi jako, jako sporo, ali godina mi proleti. Što starim, sve manje mogu pojesti, manje mogu popiti, manje mogu spavati, samo mi treba više mir.”

“Sljedeću godinu namještam toliko koncerata koliko je dovoljno da održim firmu i plaćam radnike, ništa više od toga, a 2021. ću vidjeti hoću li doći do onoga da sviram u klubu kako sam počeo, s gitarom, malo priče i 10 pjesama i prehraniti se tako, ali koncert, vidjet ćemo hoće li biti ili neće”, ispričao je Zečić.

Koncertima u trajanju od 2 ili 3 sata odlučio je reći zbogom, ali od svoje se publike ne oprašta.: “Ne bih želio ostaviti publiku, dobit će me, ali neću ovisiti zato što to moram raditi nego zato što to volim raditi. Onda ću vjerojatno imati nešto i za sebe i to mi je penzija, jer ne očekujem ništa od države, nikad mi ništa nije dala pa da će mi dati penziju.”

“Jednostavno se ne možete više nositi sa svim stvarima. Teško je stići u istom danu na dva sprovoda i dva vjenčanja, dvoje u tuzi podržati, a dvoje u veselju. Ljudi nisu krivi, samo to žele i onda mi je žao ako ne stignem, došle su godine kada ne možete stići ni fizički.” U srpnju će napuniti 52 godine, a već dugo, kako kaže, živi onako kako ustvari ne želi, javlja Nova TV.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.