Prati nas

Show

Jadranka Kosor objavila tužnu priču o ocu koji ju je napustio dok je bila djevojčica

Otac Jadranke Kosor preminuo je 2013. godine u 86. godini. Bio je u braku sa Zoricom od koje se rastao dok je Jadranka Kosor još bila djevojčica. Iako nisu kontaktu bili više od 55 godina, kći mu je došla na sprovod.

Objavljeno

|

foto: Jadranka Kosor/Twitter

Bivša premijerka i nekadašnja šefica HDZ-a, a danas politička komentatorica, Jadranka Kosor na Twitteru je objavila fotografiju iz obiteljskog albuma i tužnu priču koja iza nje stoji. Naime, na njoj Kosor pozira kao tek prohodalo dijete ispred nasada kana, a u kadru vidi se i muška ruka.

“Nekoć davno, u ovo doba, otac me pridržavao među cvijećem. Poslije toga više me nije htio vidjeti. Ostala je samo fotografija s njegovom rukom kao dokaz da je postojao. Kraj kolovoza zato je zauvijek uspomena na rastanke”, napisala je Kosor.

Otac Jadranke Kosor preminuo je 2013. godine u 86. godini. Bio je u braku sa Zoricom od koje se rastao dok je Jadranka Kosor još bila djevojčica. Iako se nisu vidjeli više od 55 godina, kći mu je došla na sprovod.

Kako je tada objavio Večernji list, pokojni Mirko živio je s drugom suprugom Verom u Čakovcu, gdje je do umirovljenja radio u AMD-u, preteči današnjeg HAK-a. Nakon što je Kosor izabrana za premijerku, mediji su pokušavali doći do njegove izjave, no izbjegavao je susrete s novinarima.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.