Prati nas

Show

Opet najbolji!

Baletom na ledu i velikim vatrometom otvoren je Advent u Zagrebu

No to je tek djelić ove subotnje večeri u metropoli, jer Advent se proširio i na Europski trg, kod HNK, u kino Tuškanac, u Oktogon, na Trg bana Jelačića i na Strossmayerovo šetalište.

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

Paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu na Manduševcu i službeno je počeo ovogodišnji Advent u Zagrebu. I ove godine, glavna atrakcija najbolje europske božićne destinacije je Ledeni park, klizalište na Tomislavcu koji je otvoren baletom na ledu – predstavom “Orašar u Ledenom kraljevstvu”.

Zamrznuti parter su otvorile prva žena zagrebačkog turizma Martina Bienenfeld i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, dok je sam “Orašar u Ledenom kraljevstvu” kulminirao velikim vatrometom na svodu jednog od najljepših zagrebačkih trgova.

Glavne klizačke zvijezde bili su Antonio Souza-Kordeiru i Lana Petranović, naši nagrađivani mladi klizači s brojnim svjetskim priznanjima koje su na ledu podržali klizači iz Klizačkog kluba Pahuljice. Uz to, upaljene u i lampice na Zrinjevcu. No to je tek djelić ove subotnje večeri u metropoli, jer Advent se proširio i na Europski trg, kod HNK, u kino Tuškanac, u Oktogon, na Trg bana Jelačića i na Strossmayerovo šetalište.

foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.