Prati nas

Vijesti

Druga žrtva

Preminuo je još jedan muškarac zaražen koronavirusom

74-godišnjak je druga žrtva koronavirusa u Hrvatskoj. Jučer je potvrđeno da je ugostitelj iz Istre koji je preminuo prije tjedan dana umro od koronavirusa.

Objavljeno

|

foto: Jon Tyson/Unsplash

U Klinici za infektivne bolesti “Fran Mihaljević” preminuo je 74-godišnji Zagrepčanin. Hospitaliziran je zbog teškog oblika koronavirusa, a bio je spojen na respirator. Riječ je o onkološkom bolesniku.

Prema neslužbenim podacima, preminuli nije boravio u inozemstvu i ne zna se kako je zaražen. Riječ je o drugoj žrtvi ove bolesti u Hrvatskoj. U teškom stanju je i njegova supruga.

Podsjetimo, jučer su objavljeni rezultati obdukcije ugostitelja iz Brtonigle koji je prije tjedan dana preminuo u samoizolaciji, a koji pokazuju da je smrt izazvao COVID-19.

U ovom trenutku Hrvatska broji 481 infekciju. Uz preminule dvije osobe, 22 su izliječene.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.