Prati nas

Mozaik

da vidimo ruke!

Točno u podne otvorite prozore i zaplješćite svim zdravstvenim radnicima

Društvenim mrežama proširila se sjajna ideja: točno u podne otvorimo svi prozore i velikim aplauzom nagradimo sve zdravstvene radnike koji tako požrtvovno pomažu ljudima u doba epidemije koronavirusa.

Silvija Novak

Objavljeno

|

screenshot: VOA/Youtube

Danas točno u podne izađite na svoje balkone i prozore i velikim pljeskom nagradite sve medicinske radnike koji u doba epidemije koronavirusa tako požrtvovno pomažu drugima.

Inicijativa je to koja se proširila društvenim mrežama, potaknuta snimkama iz talijanskih gradova na kojima ljudi, osuđeni na samoizolaciju u svojim domovima, izlaze na svoje balkone i prozore i zajedno pjevaju i sviraju pokazujući time da je zajedništvo još uvijek tu, bez obzira na neugodni virus.


“Flashmob: Nedjelja, 15. ožujka u 12:00 sati. Izađimo svi na prozore i dajmo jedan dugački aplauz u znak zahvale svima koji rade za nas u bolnicama i za sve one koji rade oko njih u pomaganju protiv koronavirusa. Jedna jednostavna gesta za udružiti sve naše ruke! Proslijedi dalje!”, stoji u poruci koja se brzinom munje širi društvenim mrežama.

Dakle, točno u podne otvorite prozore i zaplješčite. Također, pošaljite nam snimke ovog “flashmoba” da svi možemo vidjeti kako je to izgledalo, bez obzira na nemogućnost izlaska iz kuće.

Pogledajte i poslušajte kako se pjeva u Rimu:

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP