Prati nas

Mozaik

Čin-čin!

Tri cjeloživotne prijateljice zajedno provode izolaciju, napravile su i zalihu vina

‘Naša djeca su se međusobno ženila i mi smo bake. Bile smo zajedno i kroz razvode i gubitke, provodile smo blagdane zajedno. Brinemo jedna o drugoj, organiziramo zajedničke obroke i svađamo se.’

Objavljeno

|

screenshot: BBC

Doreen Burns, Carol Spark i Dotty Robinson sve su starije od 70 godina, a prijateljice su više od 40 godina. Žive u Salifordu, javlja BBC, i odlučile su izolaciju provesti zajedno.

U javljanju preko Skypea za emisiju BBC Breakfast kazale su kako su napravile zalihu vina. “Čula sam da je to jedina stvar koju ste panično kupovale”, kazala im je voditeljica. “Uzdravlje!”, odgovorile su joj podignutih čaša.

“Naša djeca su se međusobno ženila i mi smo bake. Bile smo zajedno i kroz razvode i gubitke, provodile smo blagdane zajedno. Brinemo jedna o drugoj, organiziramo zajedničke obroke i svađamo se. Ali i podupremo se”, nabrojale su uglas razloge zašto je najnormalnija stvar da i izolaciju provedu zajedno.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.