Prati nas

Vijesti

Virus opasan za starije

COVID-19 usmrtio je još troje starijih građana, broj novozaraženih je u padu

Trenutačno je potvrđena ukupno 1.741 osoba zaražena koronavirusom, a 473 osobe su ozdravile. Dosad su preminule 34 osobe.

Objavljeno

|

Maja grba-Bujević (screenshot: N1)

“U protekla 24 sata preminule su tri osobe od posljedica zarazom koronavirusom”, objavila je dr. Maja Grba-Bujević na redovnoj konferenciji Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

“U KBC Split preminula je žena od 98 godina s puno komorbiditeta. U Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu preminuo je muškarac od 73 godine. Također je imao komorbiditete. Treći preminuli je 74-godišnji štićenik dubrovačkog doma za starije osobe. Imao je također puno komorbiditeta”, kazala je Grba-Bujević.

U istom periodu detektirano je novih 37 osoba zaraženih bolešću COVID-19. Trenutačno je potvrđena ukupno 1.741 osoba zaražena koronavirusom, a 473 osobe su ozdravile. Dosad su preminule 34 osobe

Oglas

Crveno – oboljeli, zeleno – izliječeni (foto: koronavirus.hr)
Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.