Prati nas

Vijesti

Dobre vijesti

Sjajne vijesti! Od jučer deset novozaraženih koronavirusom, umrlih nema

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je zahtjev osječkoga stožera da se otvore sve trgovine.

Objavljeno

|

screenshot: MUP/Youtube

Ministar zdravstva Vili Beroš objavio je da u Hrvatskoj ima u proteklih 24 sata 10 novooboljelih od koronavirusa. To daje broj ukupno od 1.881.

“Oporavljenih je 771, trenutno imamo 1.110 oboljelih, testirano je ukupno 25.610, od čega u protekla 24 sata 1.424. Preminulih od jučer nemamo. Ukupno ih imamo 47”, kazao je Beroš na redovnoj konferenciji za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je zahtjev osječkoga stožera da se otvore sve trgovine. “Danima ovdje komuniciramo da će Vlada RH, to je uostalom kazao i predsjednik Vlade s ministrima, napraviti jedan dokument u kojem će biti navedene sve aktivnosti koje bi se u nekim fazama mogle otvarati, odnosno mjere koje bi se mogle popuštati. To je s jedne strane aktivnost vlade, s druge naravno da će Stožer, prije svega epidemiološka struka dati svoje mišljenje, na koji način i u kojoj mjeri će se određene mjere popuštati”, objasnio je Božinović.

“To nije zahtjev prema Nacionalnom stožeru, o tome Vlada komunicira, na tome se radi intenzivno i ovaj tjedan očekujem da ćemo imati cjelovitu sliku”, zaključio je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.