Prati nas

Show

Nije još spremna

Gordana je objasnila zašto nije otišla do kraja s Milanom, ali i dalje su prijatelji

‘On, kao i većina muškaraca, mislio je će se već prve noći brak konzumirati. No to se, naravno, nije dogodilo’, objasnila je Gordana iz RTL-ovog ‘Braka na prvu’.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Gordana i Milan (screenshot: RTL)

Netom završen reality show „Brak na prvu“ nije imao previše uspjeha u spajanju parova „na slijepo“, no čini se da su RTL-ovi stručnjaci ipak uspjeli stvoriti i neka prijateljstva. Tako je možda najbolje opisati vezu najstarijeg para, višestruke bake Gordane Gašparić Vrbljanin (62) i umirovljenog branitelja Milana Tokića (64). I nakon završetka snimanja nastavili su se družiti, a već imaju i planove za vrijeme nakon što mine koronakriza.

Gordana pak kaže je sve ono što je prošla u emisiji tek sitnica u usporedbi s njenim prethodnim vezama, iako odnos Milanom ne naziva savršenim iskustvom. Što ju je spriječilo da krene korak dalje U tom odnosu, objasnila je za RTL.


“Da, drago mi je što sam upoznala Milana. On je karakterno dobra osoba iako mislim da je pomalo naivan, da previše vjeruje i da se previše oslanja na mišljenja ‘svojih prijatelja’. Došao je u ovaj eksperiment sa sasvim drugim očekivanjima od mene. Puno smo razgovarali i on, kao i većina muškaraca, mislio je će se već prve noći brak konzumirati. No to se, naravno, nije dogodilo. Moram priznati da mi je to umanjilo izgleda da budem s njim bliskija nego što sam bila. Iznenadila sam se da jedan stariji muškarac ima toliko malo saznanja o ženama. Njegovo saznanje svodilo se na to da žena želi isto što i on te mu nije bilo jasno zašto nije tako. Da nije od prvog susreta inzistirao na tome, vjerujem da bih mu poklonila puno više pažnje, a u mojim očima bi bio potencijalni partner za nešto više od prijateljstva”, objasnila je.

Kaže, s Milanom će nastaviti prijateljstvo jer mu je u životu potrebna osoba koja će mu iskreno reći što misli o njegovom načinu zavođenja žena. Uz to, ispričala je, neugodno je iznenađena komentarima na društvenim mrežama. “Čini mi se uvijek isti i s lažnim profilima, imaju potrebu pisati toliko neukusne komentare”, kazala je.

.

Show

Jimmy Stanić je u studiju i ponovno snima, pridružila mu se i Barbara

Istinska legenda hrvatske glazbe, Jimmy Stanić (91), ponovno je u studiju gdje s Orkestrom Josipa Cvitanovića snima novi album. Na snimanju mu se pridružila i supruga Barbara.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Legendarni Jimmy Stanić ponovno je u studiju, što je vijest koja će sigurno razveseliti njegove brojne obožavatelje. Stanić (91) u studiju Croatia Recordsa snima novi album zajedno s Orkestrom Josipa Cvitanovića, a na snimanju mu se pridružila i supruga Barbara.

Život ove istinske ikone hrvatske glazbe sve je samo ne dosadan i uobičajen. Iako je s vremenom postao gotovo zaštitni znak Zagreba, rodom je iz Dubrovnika, što je možda manje poznato. Živi u Utrinama, iako je zapravo s Trešnjevke. Onu legendarnu bubu više ne vozi, iako ga je vjerno služila čak 30 godina.


Jimmy Stanić se oženio tek u 61. godini, a do 55. živio je kao pravi dečko – s mamom. Susret sa svojom suprugom Barbarom Trohar ovako je opisao: “Ugledao sam je s leđa, a potom pohitao da je vidim i s prednje strane”. Nije se, kaže, ranije ženio jer je čekao pravu i – dočekao je. 

No kao i u svakom braku, i u njihovom ima trzavica, ali sve se to brzo riješi. ”Naljutim se, ali ne mogu reći da se to na meni vidi. Naljute me neke stvari, ali onda ja to s Barbarom rešim”, kazao je Stanić.

Iako mu se bogata karijera proteže na više desetljeća i obilježena je brojnim hitovima poput “Prolazi sve…”, “Kobila Suzy”, “Prsluk pucam”, “Pokloni svoj mi foto”, “Dimnjačar” i mnogim drugima, od glazbe se, priznaje, nije obogatio.

”Ne, nažalost. Ja volim pevati. Nisam nikad nikom rekel – morate mi tolko platiti, inače ne bum peval. Rekel sam: ‘kolko možete tolko mi platite, jebi ga’. U Bosni mi je jedna gatara gatala pa mi veli: ‘dečko, ti ne buš nikad imal gomilu love, al – uvek bu ti kapalo…’ I, tak je do danas”, rekao je svojedobno za Jutarnji.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP