Prati nas

Show

Nije još spremna

Gordana je objasnila zašto nije otišla do kraja s Milanom, ali i dalje su prijatelji

‘On, kao i većina muškaraca, mislio je će se već prve noći brak konzumirati. No to se, naravno, nije dogodilo’, objasnila je Gordana iz RTL-ovog ‘Braka na prvu’.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Gordana i Milan (screenshot: RTL)

Netom završen reality show „Brak na prvu“ nije imao previše uspjeha u spajanju parova „na slijepo“, no čini se da su RTL-ovi stručnjaci ipak uspjeli stvoriti i neka prijateljstva. Tako je možda najbolje opisati vezu najstarijeg para, višestruke bake Gordane Gašparić Vrbljanin (62) i umirovljenog branitelja Milana Tokića (64). I nakon završetka snimanja nastavili su se družiti, a već imaju i planove za vrijeme nakon što mine koronakriza.

Gordana pak kaže je sve ono što je prošla u emisiji tek sitnica u usporedbi s njenim prethodnim vezama, iako odnos Milanom ne naziva savršenim iskustvom. Što ju je spriječilo da krene korak dalje U tom odnosu, objasnila je za RTL.


“Da, drago mi je što sam upoznala Milana. On je karakterno dobra osoba iako mislim da je pomalo naivan, da previše vjeruje i da se previše oslanja na mišljenja ‘svojih prijatelja’. Došao je u ovaj eksperiment sa sasvim drugim očekivanjima od mene. Puno smo razgovarali i on, kao i većina muškaraca, mislio je će se već prve noći brak konzumirati. No to se, naravno, nije dogodilo. Moram priznati da mi je to umanjilo izgleda da budem s njim bliskija nego što sam bila. Iznenadila sam se da jedan stariji muškarac ima toliko malo saznanja o ženama. Njegovo saznanje svodilo se na to da žena želi isto što i on te mu nije bilo jasno zašto nije tako. Da nije od prvog susreta inzistirao na tome, vjerujem da bih mu poklonila puno više pažnje, a u mojim očima bi bio potencijalni partner za nešto više od prijateljstva”, objasnila je.

Kaže, s Milanom će nastaviti prijateljstvo jer mu je u životu potrebna osoba koja će mu iskreno reći što misli o njegovom načinu zavođenja žena. Uz to, ispričala je, neugodno je iznenađena komentarima na društvenim mrežama. “Čini mi se uvijek isti i s lažnim profilima, imaju potrebu pisati toliko neukusne komentare”, kazala je.

.

Show

Gradonačelniku Milanu Bandiću zabranjeno je govoriti tjedan dana

Iz ureda Milana Bandića priopćeno je kako je gradonačelnik u KBC-u Zagreb operiran te se osjeća dobro i na kućnoj je njezi.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Prvomajski grah u Maksimiru, 2019.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u petak je operirao glasnice i uspješno se oporavlja na kućnoj njezi, priopćeno je iz njegova ureda.

Operativni zahvat u KBC-u Zagreb prošao je bez komplikacija, gradonačelnik se dobro osjeća i očekuje povratak uobičajenim radnim obvezama već u subotu, do kada ga mijenja zamjenica doc. dr. sc. Olivera Majić. Zahvaljujući timskom i predanom radu suradnika – svi poslovni procesi Gradske uprave realiziraju se nesmetano, poručuju iz Bandićeva ureda.


Gradonačelnik bi svoje radne zadaće mogao početi obavljati i ranije, no uvažavajući preporuke liječnika prema kojima se treba suzdržavati od govora najmanje tjedan dana. Istovremeno, zahvaljuje svima na porukama podrške i željama za brz oporavak koje svakodnevno prima.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP