Prati nas

Show

Glumica i aktivistica

Da može glasati u nedjelju, Jane Fonda bi zaokružila Radu Borić

‘Hrvatska prvi put u povijesti može imati zeleno-lijevu koaliciju u parlamentu, ljude koji su se kao aktivisti dokazali u borbi za javni interes i ljudska prava i prava žena, manjina, LGBTQ osoba, migranata’, poručila je Fonda.

Objavljeno

|

koliko godina ima jane fonda?
Jane Fonda (screenshot: L'Oreal)

Poznata američka glumica i aktivistica Jane Fonda izrazila je svoju podršku Radi Borić i platformi Možemo te naglasila da je ovo prvi put u povijesti da Hrvatska ima šansu imati lijevo-zelenu koaliciju u parlamentu.

“Hrvatska prvi put u povijesti može imati zeleno-lijevu koaliciju u parlamentu, ljude koji su se kao aktivisti dokazali u borbi za javni interes i ljudska prava i prava žena, manjina, LGBTQ osoba, migranata … Prvi put će Hrvatska će imati priliku glasati za feministkinje… Naprijed Rada! Glasajte za listu broj 3!”, kuzala je Fonda u video-poruci.

“Jako smo sretni što nas je podržala i američka glumica i dobitnica dva Oscara Jane Fonda! Osim glume, poznata je i kao aktivistkinja za prava manjina i zaštitu okoliša, a protiv ratova, nasilja nad ženama i rasizma”, napisali su iz platforme Možemo.

Rada Borić (foto: Sandro Bura)

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.