Prati nas

Vijesti

Zbogom

Pernar se oprašta od saborske fotelje; optužuje vas da ste odabrali ‘Soroševu agendu’

Osebujni političar najavljuje da će se kandidirati na idućim izborima, a za aktualni poraz okrivljuje birače koji nisu znali prepoznati njegove kvalitete.

Objavljeno

|

Ivan Pernar (foto: Sandro Bura)

Ivan Pernar, nekadašnji lider Živog zida, a potom šef stranke kojoj je nadjenuo svoje ime, oprašta se od Sabora. Ovom žestokom protivniku cijepljenja, poborniku teorija urota i širitelju lažnih vijesti o migrantima nije pomoglo ni pomirenje s Ivanom Viliborom Sinčićem s kojim je gradio stranku koja se na kraju raspala na podijeli plijena nakon europskih izbora.

“Vrlo je vjerojatno da ćete moći glasati za mene i na idućim izborima. Doduše, do tad će proći još puno vremena. Ono što je bitno je da sam dao sve od sebe. Narod je odabrao one koji služe novom svjetskom poretku, podržavaju Soroševu agendu, narod je odabrao one koji služe globalnoj eliti vjerujući da će ta elite ispunit njegove želje. Dragi narode, ono što si birao to ćeš i dobiti”, kaže Pernar u objavi na Facebooku.

Podsjetimo, nakon debakla Živog zida na lokalnim izborima za loše rezultate u Lici optužili su stare i nemoćne. “Promatrajući izbore, obilazili smo velik broj privatnih kuća i domova za starije i nemoćne. Birači, velik dio njih, nije u stanju čitati, pa traže od članova biračkog odbora da im pročitaju imena sa izbornih lista.  Neki su slijepi, neki polusvjesni, većina jedva pokretni, nemoćni… Za njih osim HDZ-a i Dade nitko i ne postoji”, optužili su tada birače.

Što se Pernara tiče, u travnju je cijelim nizom objava, iz kojih vrišti nedostatak empatije, promovirao tezu da nakon infekcije koronavirusom umiru stariji i bolesnici s kroničnim bolestima, koji bi ionako umrli.

“Je li normalno da država bude paralizirana da bi neki djed živio dulje?” šokantna je izjava kojom se usprotivio protuepidemijskim mjerama koje je proglasio Nacionalni stožer Civilne zaštite.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.