Prati nas

Show

Nedopustivo!

‘To je manipulacija i svinjarija!’ Meri Cetinić se pita miješaju li je slučajno s Jasnom Zlokić

Čini se da je kap koja je prelila čašu križaljka u kojoj se uz sliku od Jasne Zlokić veže ime Meri Cetinić.

Objavljeno

|

Meri cetinić (screenshot: Laudato TV)

Omiljena hrvatska pjevačica Meri Cetinić (67) osvrnula se putem Facebooka na medije koji je često mijenjaju s kolegicom Jasnom Zlokić (65).

“Ova manipulacija i svinjarija se ponavlja već jako dugo po medijima. Stave sliku Jasne Zlokić i napišu da sam to ja. Tako me prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere novinarka iz našeg poznatog časopis zatražila intervju, ali da me slika sa unučicom. Iako je ja nemam, ali ima Jasna“, piše Cetinić.

“Ili dodje novinarka iz Zagreba i napravi cijelu reportažu sa mojim slikama u Blatu na Korčuli i onda objavi tekst u kojem se cijelo vrijeme spominje kako “skitnica” provodi svoje vrijeme u Blatu. Ili izađe LP sa najvećim hitovima osamdesetih i među njima ‘Samo simpatija’ s mojim imenom. A na naslovnici ploče velika fotografija Jasne Zlokic, iako na ploči nema nijedna njena pjesma”, nastavlja.

Jasna Zlokić (screenshot: Narodni/Youtube)

No čini se da je kap koja je prelila čašu križaljka u kojoj se uz sliku od Jasne Zlokić veže ime Meri Cetinić. “Eto, i na križaljci čitatelji trebaju napisati moje ime, iako je na slici Jasna!? Sve to slučajno!?” pita se jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda nekadašnje Jugoslavije.

Objava je izazvala niz komentara obožavatelja. “Da, to vam namjerno rade radi vašeg domoljublja!” napisala je Julija. ” Bavite se sakralnom glazbom na najljepši način i sad očekujete da vas Udba poštedi”, dodao je Zlatan. “To treba tužit’, šta su sve u stanju ljudi napisat i objavit”, savjetovala je popularnu pjevačicu Slavica.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.