Prati nas

Vijesti

Iskustvo

Zekanović (46) o koroni: ‘Još uvijek teško dišem, radije bih deset puta imao gripu’

Još uvijek otežano dišem, virus napada pluća i to nije bezazleno. To traje i mjesecima kažu epidemiolozi, navodi Zekanović.

Objavljeno

|

Hrvoje Zekanović (screenshot: N1)

Saborski zastupnik hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović prebolio je koronavirus. Nakon izolacije, za N1 televiziju opisao je svoje iskustvo.

“Da, bio sam 14 dana u izolaciji, od pojave prvih simptoma kad se ustanovilo da sam bolestan od koronavirusa. Oboljele su i supruga i jedna kćer. Rekao bih da sam imao srednje teške simptome, još uvijek imam posljedice”, naveo je.

Oglas

“Još uvijek otežano dišem, virus napada pluća i to nije bezazleno. To traje i mjesecima kažu epidemiolozi. Drugi simptom koji mi je dugo ostao, je osjet njuha – od potpunog gubitka na 12 dana polako se počeo vraćati, sad neke mirise osjećam. Virus stvarno napada i živčani sustav, čak i mozak, tako da smo simptome smetenosti i malaksalosti i obitelj i ja itekako osjećali uz temperaturu i ostalo”

“Nikad se nisam susreo s težim virusnim oboljenjem. Imao sam i gripu i svašta, ali ovo je nešto drugo. Volio bih imati deset puta klasičnu gripu nego ovo, bar u mom slučaju, bilo je znatno opasnije”, dodao je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

Oglas