Prati nas

Show

Zakompliciralo se

Kićo Slabinac više od dva mjeseca leži u bolnici. Ponovo je pri svijesti, kažu prijatelji

Načuli smo da je ponovo pri svijesti, da može ponovo komunicirati očima i stiskom ruke…

Objavljeno

|

Krunoslav Kićo Slabinac (screenshot: CMC)

Nije dobro, tihim glasom kažu prijatelji Krunoslava Kiće Slabinca (76). Pjevač je već dva i pol mjeseca u zagrebačkom KBC-u i zdravstvena situacija ponovno mu se pogoršala.

“Taman kad pomisliš da je našem Kići krenulo na bolje, doznaš da se njegovo zdravlje opet pogoršalo. Situacija se mijenja svakih par dana. On se bori. On se ne da. Ali, nikako da dođe dan u kojem bismo svi mogli odahnuti i reći: najgore je prošlo”, opisuju za Jutarnji list stanje legendarnog slavonskoga glazbenika njegovi najbliži. Kićo je u bolnici početkom kolovoza završio zbog koronarne bolesti koja mu je bila zahvatila krvne žile.

Što je pošlo po zlu? “A što nije? Tijekom boravka u bolnici Kićo je, nakon operacije, dobio bolničku infekciju. Uskoro nakon toga i upalu pluća. Kada se koliko-toliko oporavio od tih bolesti, ispostavilo se da mu se ponovo otvorila rana na prsima, a kada se to saniralo, opet je podlegao upalama”, pričaju Kićini prijatelji, koji kažu da uz Kiću, emotivno sve to teško prolaze i članovi glazbenikove obitelji, te njegovi sinovi Pavao (41) i Ivan (39).

Obitelj se tijekom ova dva mjeseca već u par navrata pripremala i za ono najgore, povjeravaju Jutarnjem prijatelji glazbenika, koji su čuli da se zdravlje Krunoslava Kiće Slabinca posljednjih par dana malo popravilo.

“Načuli smo da je ponovo pri svijesti, da može ponovo komunicirati očima i stiskom ruke… Govoriti još ne može zbog cjevčice u grlu, ali mu je stanje posljednjih nekoliko dana krenulo na bolje”, puni nade govore zabrinuti Kićini prijatelji, kojima se glazbenik posljednjih godina tužio kako povremeno ima, govorio je, ‘kratki dah’.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.