Prati nas

Vrijeme danas

19. 10. 2020.

Pretežno sunčano, kronični bolesnici lakše će podnositi svoje bolesti

Meteoropati će biti dobrog raspoloženja, a kroničnim bolesnicima će uglavnom biti olakšano podnošenje bolesti.

Objavljeno

|

foto: Ingo Schmidtke/Pixabay

Hrvatska danas

Pretežno sunčano, na Jadranu i vedro. U unutrašnjosti ujutro ponegdje magla koja se lokalno može zadržati veći dio prijepodneva. Vjetar slab, na istoku do umjeren jugoistočni. Duž obale ujutro burin, danju sjeverozapadnjak i zapadnjak. Nakon svježeg jutra najviša dnevna tempratura između 12 i 16, a na moru i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 17 do 21 °C.

Zagreb danas

Pretežno sunčano. Ujutro i dio prijepodneva na širem području grada magla, ponegdje i slab mraz. Vjetar slab. Najviša dnevna temperatura oko 15 °C.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će biti povoljne u cijeloj zemlji. Omogućit će dobar san i odmor, dobru koncentraciju i radni učinak. Meteoropati će biti dobrog raspoloženja, a kroničnim bolesnicima će uglavnom biti olakšano podnošenje bolesti. Ipak valja upozoriti osobito reumatičare te bolesnike od krvožilnih i plućnih bolesti na mjestimično razmjerno hladno i maglovito jutro u unutrašnjosti koje bi im moglo biti neugodno.

(Izvor: Državni hidrometeorološki zavod)

Trenutno stanje

[astero id=’38380′]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.