Prati nas

Vijesti

COVID-19

1.165 novih slučajeva, na respiratoru 94, umrlo 32 pacijenata

Do danas je ukupno zabilježeno 52.660 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 594 preminulo, a 37.332 se oporavile.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Foto: Sandro Bura

U protekla 24 sata zabilježeno je 1.165 novih slučajeva pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 14.734. Među njima je 1.127 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 94 pacijent. Preminule su 32 osobe, priopćio je Nacionalni stožer civilne zaštite.

Do danas je ukupno zabilježeno 52.660 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 594 preminulo, a 37.332 se oporavile (2.293 u protekla 24 sata). U samoizolaciji je trenutno 25.925 osoba. Do danas je ukupno testirano 507.163 osoba, od toga 5.115 u posljednja 24 sata.


Crveno – oboljeli, zeleno – izliječeni (foto: koronavirus.hr)

.

Vijesti

Premijer Plenković je, za svaki slučaj, odredio svojeg zamjenika

Plenković je podsjetimo od subote u samoizolaciji, a nakon što je potvrđeno da mu je supruga pozitivna na novi koronavirus. U ponedjeljak je i samom premijeru potvrđena infekcija koronavirusom.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

U slučaju da ne bude mogao obavljati premijerske dužnosti, premijera Andreja Plenkovića mijenjati će ministar branitelja koji tako postaje prvi potpredsjednik Vlade RH.

“Predsjednik Vlade odredio je potpredsjednika Tomu Medveda da ga mijenja u slučaju spriječenosti, no zasad za time nema potrebe. Vlada najnormalnije funkcionira, a predsjednik Vlade osjeća se dobro i obavlja sve aktivnosti i obveze od kuće”, poručio je glasnogovornik Vlade.


Plenković je podsjetimo od subote u samoizolaciji, a nakon što je potvrđeno da mu je supruga pozitivna na novi koronavirus. U ponedjeljak je i samom premijeru potvrđena infekcija koronavirusom. Sjednicu vlade vodio je preko video veze.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP