Prati nas

Vijesti

Pristupačno

Objavljena je cijena antigenskog testa na koronavirus

Brzi antigenski test znatno će ubrzati proces testiranja na bolest COVID-19 što je osobito važno s obzirom na epidemiološku situaciju.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

foto: fernando zhiminaicela/Pixabay

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje je utvrdio cijenu za postupak brzog antigenskog testa na bolest COVID-19, koja iznosi 103,74 kune za jedan test, objavljeno je na Vladinoj stranici koronavirus.hr.

Brzi antigenski test znatno će ubrzati proces testiranja na bolest COVID-19 što je osobito važno s obzirom na epidemiološku situaciju.


Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) Krunoslav Capak rekao je prošlog tjedna da će brzi antigenski testovi pomoći u brzini testiranja i obuhvatu populacije, no PCR testovi i dalje ostaju “zlatni” standard.

.

Vijesti

Premijer Plenković je, za svaki slučaj, odredio svojeg zamjenika

Plenković je podsjetimo od subote u samoizolaciji, a nakon što je potvrđeno da mu je supruga pozitivna na novi koronavirus. U ponedjeljak je i samom premijeru potvrđena infekcija koronavirusom.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

U slučaju da ne bude mogao obavljati premijerske dužnosti, premijera Andreja Plenkovića mijenjati će ministar branitelja koji tako postaje prvi potpredsjednik Vlade RH.

“Predsjednik Vlade odredio je potpredsjednika Tomu Medveda da ga mijenja u slučaju spriječenosti, no zasad za time nema potrebe. Vlada najnormalnije funkcionira, a predsjednik Vlade osjeća se dobro i obavlja sve aktivnosti i obveze od kuće”, poručio je glasnogovornik Vlade.


Plenković je podsjetimo od subote u samoizolaciji, a nakon što je potvrđeno da mu je supruga pozitivna na novi koronavirus. U ponedjeljak je i samom premijeru potvrđena infekcija koronavirusom. Sjednicu vlade vodio je preko video veze.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP