Prati nas

Show

U zdravom tijelu, zdrav duh

Sjajna linija Biljane Borzan nije slučajnost

Eurozastupnica Biljana Borzan ne dozvoljava da je zatvorene teretane spriječe u održavanju forme. Naime, vitka SDP-ovka vježba kod kuće.

Objavljeno

|

Biljana Borzan (foto: Instagram)

Svi vi koji ste taman namjeravali početi vježbati, ali, eto, zbog te grozne korone su vam zatvorili sve teretane i tako vas onemugućili u namjeri da postignete zavidnu formu, Biljana Borzan ima savjet: ustanute s kauča i počnite vježbati u vlastitom domu i zaboravite na takve neuvjerljive isprike.

Naime, zastupnica u Europskom parlamentu, inače liječnica po struci, itekako je svjesna da je u zdravom tijelu zdrav duh pa svakodnevnu tjelovježbu ne propušta.

Na svojem je Instagram profilu objavila i svoju fotografiju na kojoj je odjevena u sportsku kombinaciju i s bućicama u rukama vježba u vlastitoj kuhinji.

“Dok čekamo otvorenje teretana, brinemo se za zdravlje kod kuće”, napisala je Borzan.

Biljana Borzan ove će godine napuniti okruglih 50 godina i, mora se priznati, doista sjajno izgleda što su primijetili i brojni komentatori ispod njezine objave.

“Dobro isklesana, figura za deset!”, komentirali su ispod fotografije pratitelji.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.