Prati nas

Show

Pobjeda

Mate Bulić nakon osam mjeseci borbe s koronom: ‘Hvala liječnicima!’

Zahvalio je cijelom liječničkom timu na trudu i brizi oko njega u situaciji kad su, kako sam kaže, šanse bile nikakve.

Objavljeno

|

foto: Mate Bulić/Instagram

Popularni pjevač Mate Bulić prije osam mjeseci nestao je iz javnog života. No sada je svojim obožavateljima putem društvenih mreža pojasnio da ga je za krevet prikovao COVID s kojim se još uvijek bori. Uz objavu je priložio i fotografiju s obitelji.

Naime, proteklih mjeseci pa grupama na Facebooku kružile su fotografije iznimno iscrpljenog Bulića uz navode da se bori s koronavirusom, no nije bilo službenih potvrda o njegovu stanju. U nekoliko navrata njegov je tim demantirao da je pjevač izgubio bitku s opakom bolešću.

“Dragi prijatelji. Evo da vam se javim nakon dugih osam mjeseci. Moj proces oporavka još uvijek traje, ali konačno mogu reći da ide nabolje. Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene”, napisao hercegovački pjevač zahvaljujući cijelom liječničkom timu na trudu i brizi oko njega u situaciji “kad su šanse bile nikakve”.

“Hvala svima vama, znanim i neznanim, koji ste slali poruke ohrabrenja, koji ste zvali i raspitivali se, koji ste molili za mene. Hvala i što ste u ovom svemu poštivali privatnost moje obitelji”, nastavlja.

“U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću, koliko se treba radovati sitnicama i običnim stvarima, koje uzimamo zdravo za gotovo. Pozdravljam vas u društvu svojih najmilijih, koji su mi bili razlog da svakog dana ustrajem u svojoj borbi. Idemo hrabro, dan po dan, a bit će ubrzo vremena i za pjesmu. Voli vas i pozdravlja vaš Mate”, stoji u objavi na službenom profilu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.