Prati nas

Show

Hospitalizacija

Pogoršalo se stanje Miše Kovača, opet je u bolnici

Popularni hrvatski pjevač u posljednje vrijeme ima problema sa zdravljem. Nakon niza hospitalizacija, ponovno se vratio u bolnicu kako bi liječnici pratili njegovo zdravstveno stanje.

Objavljeno

|

Kada je rođen Mišo Kovač?
Mišo Kovač (Ovo je naša noć, LP, 1977.)

Miljenik publike Mišo Kovač ponovno je u splitskoj bolnici, nakon što je iz nje otpušten tijekom utorka, javlja portal Dalmacija danas. Pjevaču je, prema saznanjima portala, pozlilo u noći s utorka na srijedu kada je i ponovno hospitaliziran. Navodno mu je povišena temperatura, zbog čega će u bolnici pratiti njegovo stanje.

Podsjetimo, Slobodna Dalmacija ranije je objavila kako je cijela obitelj Kovač zaražena koronavirusom, no Mišo je nakon terapije kisikom u utorak, čini se prerano, otpušten na kućnu njegu. Slobodna uz to piše da Mišo, supruga Lidija i kći Ivana nisu cijepljeni protiv koronavirusa.

Krajem prošlog mjeseca također je hospitaliziran na Odjelu pulmologije KBC-a Split. Tada su liječnici sumnjali na upalu pluća. Na kraju se pokazalo da ipak nema upalu pluća pa je glazbenik nakon terapije antibioticima bio pušten kući.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.