Prati nas

Stil i ljepota

Zablistala

Padma Lakshmi (52): Osvojila naslovnicu Sports Illustrateda, vremena se mijenjaju

Ono što je priželjkivala u dvadesetima, ostvarilo joj se u pedesetima. Američka spisateljica, glumica, model i televizijska voditeljica opisala je trotjedni režim pripreme za prestižno snimanje.

Objavljeno

|

Padma Lakshmi, zrela ljepotica na naslovnici Sports Illustrateda
Padma Lakshmi (screenshot: Jimmy Kimmel Live!/Youtube)

Vremena se doista mijenjaju pa je danas moguće ono što je prije samo nekoliko godina bilo nezamislivo. Na naslovnoj stranici poznatog magazina Sports Illustrated, koji redovito ugošćuje neke od najljepših žena svijeta, tako je osvanula 52-godišnja Padma Lakshmi, američka spisateljica, glumica, model i televizijska voditeljica.

O tome kako joj je uspjelo dobiti posao donedavno rezerviran uglavnom samo za tinejdžerice ili djevojke u ranim dvadesetima, progovorila je u emisiji Jimmy Kimmel Live: “Kad sam imala 20 godina i bila model, sve bih dala za naslovnicu Sports Illustrateda jer je to sveti gral. A nikad me nisu zvali i stvarno sam mislila da je taj brod otplovio, da budem iskrena.”

“Dakle, kad su me sad prije nekoliko mjeseci nazvali, rekla sam: Stvarno?”, otkrila je uz smijeh. “Nisam vjerovala što čujem, a onda sam počela šiziti i rekla: Moram ići u teretanu!”

Voditeljica emisije Top Chef ispričala je na da se nije izložila nikakvoj ekstremnoj dijeti kako bi se pripremila. “To nije za mene”, rekla je. “Jednom sam probala Atkinsovu dijetu na samo četiri sata pa sam dobila strašnu glavobolju i bila ljuta. Ne trebam mijenjati svoje tijelo. Samo trebam biti zategnuta i u formi. Sada sam iste veličine kao i prije poziva za snimanje.” Ipak, priznala je da su tri tjedna provedena u teretani bila intenzivna.

No ono što je u dvadesetima samo priželjkivala, ostvarilo se 30 godina kasnije. Pa tko onda kaže da život doista ne počinje s 50? Pogledajte razgovor s prelijepom Padmom Lakshmi:

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.