Prati nas

Show

Baddie Winkle: ‘Sexy cool’ i za 90. rođendan

Dobra vijest je da je Baddie proslavila 90. rođendan, modno otkačeno i veselo – kako smo već od nje navikli. Kako je izgledalo rođendansko slavlje, pogledajte na priloženim fotografijama.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

foto: Baddie Winkle/Instagram

Luckasta prpošnica Baddie Winkle osvojila je nas je svojim odjevnim kombinacijama i mladenačkim duhom na kojem bi joj pozavidjele i puno mlađe žene. No nismo samo mi ludi za ovom bakom i vječnom djevojkom iz američkog Hazarda, jer zadnji put kad smo povirili na njen Instagram profil, imala je 3,3 milijuna obožavatelja. Danas ih je 3,7 milijuna, a bit će ih i više.

Dobra vijest je da je ova influencerica i lice s reklama jučer proslavila 90. rođendan, modno otkačeno i veselo – kako smo već od Baddie navikli. Kako je izgledalo rođendansko slavlje, pogledajte na priloženim fotografijama.


A post shared by 🌈BADDiE🍒 (@baddiewinkle) on

>> Ako ne možete ostati vječno mladi, budite kao Baddie

A post shared by 🌈BADDiE🍒 (@baddiewinkle) on

A post shared by 🌈BADDiE🍒 (@baddiewinkle) on

>> Provjerili smo nove senzacionalne stajlinge Baddie Winkle

A post shared by 🌈BADDiE🍒 (@baddiewinkle) on

 

.

Show

Rajko Dujmić će biti pokopan u Aleji velikana, danas bi slavio 66. rođendan

U Aleji velikana nalaze se grobovi Vatroslava Lisinskog, Ede Murtića, Dražena Petrovića i drugih velikana.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Skladatelj Rajko Dujmić, najpoznatiji po svojem radu u Novim fosilima, bit će pokopan na Mirogoju u Aleji velikana. Zemljište za grob među zaslužnim građanima obitelji Rajka Dujmića ustupit će Grad Zagreb.

“Povjerenstvo predlaže gradonačelniku Grada Zagreba zaključak i temeljem tog prijedloga gradonačelnik Grada Zagreba može donijeti zaključak o dodjeli zemlje za grobno mjesto čije troškove snosi Grad Zagreb”, kazao je za RTL Patrik Šegota, voditelj Podružnice Gradskih groblja Zagrebačkog holdinga.


U Aleji velikana nalaze se grobovi Vatroslava Lisinskog, Ede Murtića, Dražena Petrovića i drugih velikana. Na tom dijelu Mirogoja cijene zemljišta prilično su visoke, a neka grobna mjesta prodavala su se po cijeni od čak 160.000 kuna.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP