Prati nas

Show

Baddie Winkle: ‘Sexy cool’ i za 90. rođendan

Dobra vijest je da je Baddie proslavila 90. rođendan, modno otkačeno i veselo – kako smo već od nje navikli. Kako je izgledalo rođendansko slavlje, pogledajte na priloženim fotografijama.

Objavljeno

|

foto: Baddie Winkle/Instagram

Luckasta prpošnica Baddie Winkle osvojila je nas je svojim odjevnim kombinacijama i mladenačkim duhom na kojem bi joj pozavidjele i puno mlađe žene. No nismo samo mi ludi za ovom bakom i vječnom djevojkom iz američkog Hazarda, jer zadnji put kad smo povirili na njen Instagram profil, imala je 3,3 milijuna obožavatelja. Danas ih je 3,7 milijuna, a bit će ih i više.

Dobra vijest je da je ova influencerica i lice s reklama jučer proslavila 90. rođendan, modno otkačeno i veselo – kako smo već od Baddie navikli. Kako je izgledalo rođendansko slavlje, pogledajte na priloženim fotografijama.


A post shared by 🌈BADDiE🍒 (@baddiewinkle) on

>> Ako ne možete ostati vječno mladi, budite kao Baddie

A post shared by 🌈BADDiE🍒 (@baddiewinkle) on

A post shared by 🌈BADDiE🍒 (@baddiewinkle) on

>> Provjerili smo nove senzacionalne stajlinge Baddie Winkle

A post shared by 🌈BADDiE🍒 (@baddiewinkle) on

 

.

Show

Milku Babović udario automobil: ‘Ja sam stara sportašica, znam padati!’

Godine su ipak tu, pa i komplikacije s vidom, što je Milki danas i najveći problem. Kaže da već dvije godine ne može gledati televiziju, iako je i dalje sve zanima.

Objavljeno

|

Autor

Ples sa zvijezdama

Novinarska legenda i nekadašnja atletičarka Milka Babović (91) ovih je dana doživjela prometnu nesreću. Kako je ispričala za Glas Istre, dogodilo se to za njenih redovitih kratkih šetnji Zagrebom.

“Nažalost, prije par dana na mene je naletio auto. Išla sam preko ceste, a vozač je vidio mjesto za parkiranje i udario me. Pala sam, ali sam ujedno i strogo zavikala ‘ne smijete tako'”, posve mirno objašnjava Babović i dodaje: “Ali ipak sam ja stara sportašica, znam kako se pada”.


Godine su ipak tu, pa i komplikacije s vidom, što je Milki danas i najveći problem. Kaže da već dvije godine ne može gledati televiziju, iako je i dalje sve zanima. Ne može ni čitati, ali uz sve to zadržala je dobro raspoloženje i sva puna oduševljenja priča o starim vremenima, kada je učila novinarstvo, javlja Glas Istre.

“Znala sam baciti pisaću mašinu kad bih bila ljuta. To su bila druga vremena, bilo je puno entuzijazma, a onda je slijedilo vrijeme multinacionalnih kompanija kada se sve gledalo, i danas se gleda, kroz novac. Novinari ne smiju ući u to kolo”, ispričala je.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP