Prati nas

Show

Zub vremena

Alka je proslavila 58. rođendan. I dalje misli da je starenje užasno

‘Obožavam slaviti rođendane i družiti se s ljudima koje volim i koji vole mene. Sebe bih definitivno opisala kao party woman. Starenja se užasavam, ali što ću kada je ono dio prirodnog životnog tijeka’, kaže glazbenica.

Objavljeno

|

Kad je rođena Alka Vuica?
Alka Vuica (screenshot: Ženska posada, Hit records)

Domaća glazbenica, spisateljica i kantautorica, Alka Vuica, proslavila je 58. rođendan. Proslavila ga je u krugu svojih prijatelja kod kuće u Zagrebu uz janjetinu, ćevape i domaće kolače, ispričala je za Story.

“Obožavam slaviti rođendane i družiti se s ljudima koje volim i koji vole mene. Sebe bih definitivno opisala kao party woman. Starenja se užasavam, ali što ću kada je ono dio prirodnog životnog tijeka”, kaže glazbenica.

Podsjetimo, Alka je već ranije govorila kako je starenje nije milo. “Mislim da je totalna glupost da su pedesete najbolje godine, to svi lažu koji tako kažu. Meni je razdoblje od tridesetih do četrdesetih bilo super. Mislim da su to fantastične godine za ženu, jer je na neki način zrelija. Premda volim i svoje lude dvadesete, to mi je isto bilo dobro. Ali sve iznad pedeset mi se uopće ne sviđa”, izjavila je Alka početkom prošle godine za Novu TV.

U veljači ove godine portalu 100posto priznala je da je opterećena izgledom, jer je od mladosti navikla izgledati dobro. “Mislim da je nepristojno, ako si javna osoba, izgledati kao pergament zgužvani”, kazala je pjevačica priznavši da joj tretmani pomlađivanja nisu strani: “Idem na sve!” Njen je estetski kirurg nagovara i na zatezanje lica. “Malo me je toga strah. Moram zategnut tu kožu. Hajde, budem, ali onda ću biti prelijepa”, konstatirala je.

Storyju je najavila što će raditi u 59. godini života. “Pošto uskoro izlazi moj novi album, knjiga, pa čak i započinjem sa svojim talk showom ‘Kod Alke’, koji ćete uskoro moći gledati na YouTubeu, vjerujem da će godina preda mnom biti i više nego uspješna. Što se privatnoga tiče, moj je moto ‘daj Bože zdravlja i duhovnog mira i nek’ sve bude kako jest'”, skromno je ispričala glazbenica.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.