Prati nas

Show

Oporavlja se

Ikona filma Catherine Deneuve (76) doživjela je moždani udar

Glumica je stekla slavu tumačeći uloge ‘ledenih ljepotica’ u djelima velikih filmaša kao što su Luis Buñuel i Roman Polanski, a s vremenom postala i jedna od ikona francuske kinematografije u drugoj polovici 20. stoljeća.

Objavljeno

|

Catherine Deneuve (foto: Martin Kraft/Wikimedia)

Prema pisanju francuskih medija glumica Catherine Deneuve (76) doživjela je lakši moždani udar u noći na srijedu. Srećom, prognoze su sjajne i glumica se mora tek odmarati te na neko vrijeme dogoditi snimanje novog filma redateljice Emmanuelle Bercot nazvanog “Za života”.

Deneuve, priopćila je obitelj, nema nikakvih motoričkih posljedica, ali je smještena u bolnicu u Parizu gdje će biti pod najboljom liječničkom skrbi.


Glumica je stekla slavu tumačeći uloge “ledenih ljepotica” u djelima velikih filmaša kao što su Luis Buñuel i Roman Polanski, a s vremenom postala i jedna od ikona francuske kinematografije u drugoj polovici 20. stoljeća. Njena sestra starija sestra Françoise Dorléac također je bila etablirana glumica. Poginula je 1967. u automobilskoj nesreći.

.

Show

Ivana Banfić proslavila je 50. rođendan: Puna sam energije i ne boli me ništa

Pjevačica se povukla sa scene i sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom odabrala mirniji i povučeniji život u mjestu pored Siska, gdje uzgajaju svoje voće i povrće.

Objavljeno

|

Autor

Jedna od najvećih „krodenserica“ Ivana Banfić proslavila je 16. studenog 50. rođendan. Pjevačica, kaže, nema straha od ulaska u drugo životno poluvrijeme. Dapače, tvrdi da u prvih 50 godina ne bi ništa mijenjala.

“Kada pogledam svoj život unazad sve je točno kako je trebalo biti, nije moglo drugačije. Sva iskustva dovela su me do trenutka gdje se nalazim danas, a sada mi je najbolje razdoblje života, zrela sam, iskustvo je tu i veselim se životu. Jednostavno, zar ne?” izjavila je za Gloriju.


“Iskreno, uopće nemam taj osjećaj da mi je 50. Osjećam se bolje no ikad, puna energije, tijelo mi je jako i zdravo, ništa me ne boli. Imam samo taj jedan život i planiram ga živjeti punim plućima, bez straha”, zaključila je I. Bee.

Pjevačica se povukla sa scene i sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom odabrala mirniji i povučeniji život u selu Stara Drenčina pored Siska, gdje uzgajaju svoje voće i povrće.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP