Prati nas

Show

Svi starimo

Znate li tko je ovo? I zašto je vijest kad netko odluči ostarjeti bez botoxa?

Poznata pjevačica Annie Lenox odgovorila je korisniku Twittera koji se začuđeno pitao tko je starija gospođa na slici jer bi, valjda, slavne osobe trebale biti pošteđene starenja.

Objavljeno

|

foto: Annie Lenox@Instagram

Gotovo da je postala vijest kad neka žena, kad dosegne određenu dob, odbije koristiti razne filere i botoxe te, kako se uvriježilo reći, “ostari dostojanstveno”. Jedna od njih je i slavna pjevačiva Annie Lenox koja se upravo na tu temu našalila na svojem Instagram profilu.

Na raznim portalima, a posebno na društvenim mrežama, često se mogu naći nedavne fotografije poznatih osoba koje dugo nisu viđene u javnosti, uz pitanje: “Znate li tko je ovo?” Kao da je starenje nešto neobično čega bi slavni, valjda, trebali biti pošteđeni. Tako je stanoviti Jason Strummer objavio sliku Annie Lenox i pitao: “Prepoznajete li ovu ženu?” Odgovorila mu je sama legendarna pjevačica Eurythmicsa.

“Pozdrav, Jasone Strummeru! Jeste li u rodu s pokojnim velikim Joeom? Izgleda da ste stvorili trend na Twitteru svojim upitom tko je ta osoba, OVA osoba! Dakle, vidite li razliku između kamuflirane osobe i biljke? Aha! Stvorimo još jednu oluju na Twitteru, hoćemo li?! Starim, ali još uvijek sam divlja! Blagoslov i ljubav”, napisala je slavna pjevačica očito i sama iznervirana tim čuđenjem što i slavne osobe stare.

Uslijedio je niz komentara koji su svi do jednog kazali kako su slavnu pjevačicu odmah prepoznali te kako je pravo osvježenje vidjeti nekoga tko ponosno nosi svoje bore i godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.